Yardım VATAN İndirimlerinde hangi ekran kartı alınır, almalıyım acil.

lFalcoNNl

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
248
Bütçe
15000
Arkadaşlar selam hayırlı cumalar. Malum biliyorsunuz ki VTNOEM20 kodu yine aktif edildi ve cok güzel indirimleri güzel ürünler alabiliyoruz.
Sizlere sorum şu olacak;

6500XT modelinden hangi modele geçiş yapmalıyım? Elimde R5 5600 ve CORSAIR VS550 550W 80+PSU modeli mevcut yani alacağım kart WATT konusunda sorun çıkarmamalı.

Hangi kartları önerirsiniz? Tercihen 3 fanlı kartlar gözüme daha hoş geliyor ancak sizin önerileriniz benim için daha kıymetli.

1080p oyunlarda darboğaz yapsa bile hafif olacak ve ileride olası bir DDR5 uğradı için en iyi kart hangisi olur sizlerden tavsiyeleri bekliyorum hepinize iyi forumlar diliyorum.

1000060701.webp
veya bu kart nasıl olur diğerlerinin yanında?

Hocam ekran kartı alırsam yakın bir süre içinde PSU değiştirme imkanım olmayacak
Hocam ben de 9060xtnin 8gblik versiyonunu dusunuyorum bende de ryzen 5 5600 var 16gblik modelde dar bogaz yapar diye zaten 8gblik modeli de güçlu bir kart 9060xt 8gb dusunebilirsin indirimle 13klara denk geliyor

psu kalıtelı ama ılerıde degıstır psu nu
İleride sistemi direkt topluca bile değiştirebilirim en azından suanlik bir kart istiyorum ömürlük olmasına gerek yok hocam

Psu konusu korkutuyor hocam bir de 1080p olması. Bakacağım akşam duruma göre indirim bitmeden alacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Düz Rx7600 nasıl olur hocalarım hem bütçe de çok artmamış olur

Geri