Yardım Vatan mağazasından anakart alırsam orada montajını yaparlarmı?

Makinacry

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
236
anakart degismem gerekiyor fakat biraz korkum var oarcalara zarar veririm gibi o yüzden vatanda sadece anakart alırsam montajını yaparlarmı?

anakart degismem gerekiyor fakat biraz korkum var oarcalara zarar veririm gibi o yüzden vatanda sadece anakart alırsam montajını yaparlarmı?
yaparlar diye biliyorum ama basit kurulum kanka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bide sistemindeki parçalara uyumlu bi anakart alıyorsun değilimi? Kontrol ettin' mi

bide sistemindeki parçalara uyumlu bi anakart alıyorsun değilimi? Kontrol ettin' mi
hazır sistem aldigimds stok olmadığından b650 alamadim
ve şuan 7600x ile a620 kullanıyorum mecburi
uyumlular.

cuma akşamına denk getire bilirsen ben' bile yardımcı olabilirim b650-m kullanıyorum geçen tekrar bi kurulum yaptım

aynı sistem var gariba bendede 7600 var ben parçaları teker teker sipariş verip kendim evde topladım

Kanka vatan personeliyim bilgisayarın diğer parçaları da vatandan olması gerekiyor eğer değilse satan kişinin insiyatifine bağlı değişim yapabilir esenyurt mağzada yım gelirsen yardımcı olurum kanka diğerleri olmayabilir

teşekkür ederim
Kanka vatan personeliyim bilgisayarın diğer parçaları da vatandan olması gerekiyor eğer değilse satan kişinin insiyatifine bağlı değişim yapabilir esenyurt mağzada yım gelirsen yardımcı olurum kanka diğerleri olmayabilir

Reis maaşlar ne kadar

Reis maaşlar ne kadar
Asgarinin üstü biraz birde barem sistemi var saat artışı ve sonrasına direk maaş artışı şeklinde birde tabi primlerin var ekstra dan iyi satarsan iyi kazanırsın

yuh aqa burada sormasaydın adamların maaşını
Merak ettim bende çalışmayı düşünüyorum da ondan

Asgarinin üstü biraz birde barem sistemi var saat artışı ve sonrasına direk maaş artışı şeklinde birde tabi primlerin var ekstra dan iyi satarsan iyi kazanırsın
Eyw

Merak ettim bende çalışmayı düşünüyorum da ondan

Eyw
İyi kanka şartları beğeneceğini düşünüyorum net maaş verme konusunda biraz sıkıntılı olduğu için söyleyemiyorum o yüzden üstü dedim .d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,904
Üyeler
184,529
Son üye
aarslan6998
Geri