yaparlar diye biliyorum ama basit kurulum kankaanakart degismem gerekiyor fakat biraz korkum var oarcalara zarar veririm gibi o yüzden vatanda sadece anakart alırsam montajını yaparlarmı?
bide sistemindeki parçalara uyumlu bi anakart alıyorsun değilimi? Kontrol ettin' miyaparlar diye biliyorum ama basit kurulum kanka
hazır sistem aldigimds stok olmadığından b650 alamadimyaparlar diye biliyorum ama basit kurulum kanka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bide sistemindeki parçalara uyumlu bi anakart alıyorsun değilimi? Kontrol ettin' mi
Kanka vatan personeliyim bilgisayarın diğer parçaları da vatandan olması gerekiyor eğer değilse satan kişinin insiyatifine bağlı değişim yapabilir esenyurt mağzada yım gelirsen yardımcı olurum kanka diğerleri olmayabilir
Reis maaşlar ne kadarKanka vatan personeliyim bilgisayarın diğer parçaları da vatandan olması gerekiyor eğer değilse satan kişinin insiyatifine bağlı değişim yapabilir esenyurt mağzada yım gelirsen yardımcı olurum kanka diğerleri olmayabilir
yuh aqa burada sormasaydın adamların maaşınıReis maaşlar ne kadar
Asgarinin üstü biraz birde barem sistemi var saat artışı ve sonrasına direk maaş artışı şeklinde birde tabi primlerin var ekstra dan iyi satarsan iyi kazanırsınReis maaşlar ne kadar
Merak ettim bende çalışmayı düşünüyorum da ondanyuh aqa burada sormasaydın adamların maaşını
EywAsgarinin üstü biraz birde barem sistemi var saat artışı ve sonrasına direk maaş artışı şeklinde birde tabi primlerin var ekstra dan iyi satarsan iyi kazanırsın
İyi kanka şartları beğeneceğini düşünüyorum net maaş verme konusunda biraz sıkıntılı olduğu için söyleyemiyorum o yüzden üstü dedim .dMerak ettim bende çalışmayı düşünüyorum da ondan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eyw