Neler Yeni

Vatan olmak şartıyla telefon önerisi

grant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Grant
10-20k arası vatandan olmak şartıyla telefon önerisi. Vatan dışından istenmiyor. Yada TR garantisi varsa olabilir.

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,635
İsim
Mertcan Uysal

xTURANN

80+ Silver
A55. Sırf yazılım yüzünden. HONOR 200'de alabilirsin, bu bütçede şuan sanırım rakibi yok ama yazılım yüzünden ben onu almazdım.

Bugün bende vatandan telefon alıcam, Sırf yazılımdan A55'te karar kıldım. Honor 200 veya Poco X6 Pro kadar belki performanslı değil ama dediğim gibi, yazılım..

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,370
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
HONOR 200'de alabilirsin, bu bütçede şuan sanırım rakibi yok ama yazılım yüzünden ben onu almazdım.
Honor'un yazılımı iyi. Bloat az ve reklam yok. Çinli telefon firmaları arasında ki (Xiaomi, Vivo vb.) en iyi yazılım Honor'da. Ayrıca Samsung'un yazılımı da ağım şahım değil. Stabilite olarak güzel ancak bloat çok fazla.

grant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Grant
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Honor'un yazılımı iyi. Bloat az ve reklam yok. Çinli telefon firmaları arasında ki (Xiaomi, Vivo vb.) en iyi yazılım Honor'da. Ayrıca Samsung'un yazılımı da ağım şahım değil. Stabilite olarak güzel ancak bloat çok fazla.
Hocam bir tanıdığa bakıyorduk vatanda vs. gibi yerlerde ne honor 200 ne de poco x6 pro bulabilmiş. Sadece teknosada görmüş ordada 25k imiş honor 200. Ben şahsen kendime alcak olsaydım düşünmeden honor 200 alırdım internetten.

Top Bottom