Bu TR garantili mi ?POCO X6 Pro 5G 8 GB RAM 256 GB Siyah Cep Telefonu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
POCO X6 Pro 5G 8 GB RAM 256 GB Siyah Cep Telefonu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
alış veriş platformlarından aldığınız telefonların yüzde 99u flaan türkiye garantilidir.Bu TR garantili mi ?
Honor'un yazılımı iyi. Bloat az ve reklam yok. Çinli telefon firmaları arasında ki (Xiaomi, Vivo vb.) en iyi yazılım Honor'da. Ayrıca Samsung'un yazılımı da ağım şahım değil. Stabilite olarak güzel ancak bloat çok fazla.HONOR 200'de alabilirsin, bu bütçede şuan sanırım rakibi yok ama yazılım yüzünden ben onu almazdım.
Hocam bir tanıdığa bakıyorduk vatanda vs. gibi yerlerde ne honor 200 ne de poco x6 pro bulabilmiş. Sadece teknosada görmüş ordada 25k imiş honor 200. Ben şahsen kendime alcak olsaydım düşünmeden honor 200 alırdım internetten.Honor'un yazılımı iyi. Bloat az ve reklam yok. Çinli telefon firmaları arasında ki (Xiaomi, Vivo vb.) en iyi yazılım Honor'da. Ayrıca Samsung'un yazılımı da ağım şahım değil. Stabilite olarak güzel ancak bloat çok fazla.