Neler Yeni

Vatan RAMi kabul eder mi?

slotthes

80+
2 yıl 3 ay önce PC almıştım vatandan Rami bozulmuştu garantiye gönderip geri almıştım fakat takarken 2x8 Ramin bir tanesini ters takmaya çalışıp hasar vermiştim o bozulmuştu ama diğeri çalıştığı için çok takmadım 8 gb ram ile yoluma devam ettim. Şimdi ise 8gb ram az geliyor ve bozuk olan 8gb Rami vatan bilgisayara götürüp para karşılığı servise göndermek istiyorum çünkü garantisi bitti fakat 2x8 tam tek pakette olduğu için tek Rami kabul ederler mi yoksa çalışan diğer rami de mi göndermeliyim birde ne kadar ücret alırlar bilgisi olan yazabilir mi?

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,641
İsim
Kerem Çavuş
Bence ikisini de isterler , değişim kararı çıksa tek 8 veremezler aynı üründen vermeleri lazım

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,292
İsim
umut şahin
2 yıl 3 ay önce PC almıştım vatandan Rami bozulmuştu garantiye gönderip geri almıştım fakat takarken 2x8 Ramin bir tanesini ters takmaya çalışıp hasar vermiştim o bozulmuştu ama diğeri çalıştığı için çok takmadım 8 gb ram ile yoluma devam ettim. Şimdi ise 8gb ram az geliyor ve bozuk olan 8gb Rami vatan bilgisayara götürüp para karşılığı servise göndermek istiyorum çünkü garantisi bitti fakat 2x8 tam tek pakette olduğu için tek Rami kabul ederler mi yoksa çalışan diğer rami de mi göndermeliyim birde ne kadar ücret alırlar bilgisi olan yazabilir mi?
rami servise vermene gerek yok hasarlıysa yenisini al geç

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,292
İsim
umut şahin
Param yok maalesef zaten 8gb ram okadar da pahalı bir şey değil zaten fazla ödetmezler bence
ramin fotoğrafları var mı varsa paylaş bakalım yani dediğim gibi ramin pek tamir olacağını sanmıyorum o yüzden yenisini al ne kadar bütçen var acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

ramin fotoğrafları var mı varsa paylaş bakalım yani dediğim gibi ramin pek tamir olacağını sanmıyorum o yüzden yenisini al ne kadar bütçen var acaba
veya rami başka bilgisayarda test et

slotthes

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ram böyle bütçem yok öğrenciyim

veya rami başka bilgisayarda test et

Ekler

• WhatsApp Görsel 2024-11-26 saat 15.16.25_09f380b9.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-11-26 saat 15.16.25_09f380b9.jpg
    42.6 KB · Hit: 25
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Serkan karakaya
2x16 ram al bu cuma ara cuma indiriminde fiyatın dahilinde 32 gb ramin olsun yeni yılda almazsin 16 gb ramde az yeter. Hiç düşünme al 32 gb kafan rahat olsun

slotthes

80+
2x16 ram al bu cuma ara cuma indiriminde fiyatın dahilinde 32 gb ramin olsun yeni yılda almazsin 16 gb ramde az yeter. Hiç düşünme al 32 gb kafan rahat olsun
16 bile yeter zaten 1-2 bu şekil kullanacağım

ram yüzeyinde bir şey gözükmüyor başka bir anakartta denedin mi
şuan rami tekrar denesem mi diyorum ama ramin üstünde soğutucu var onu çıkarcam üstüne rami takıp tekrarı soğutucuyu takıcam zor gelir bana yapamam bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,725
Üyeler
161,743
Son üye
sorusorma
Top Bottom