Neler Yeni

🔥İndirim Vatan-Seçili Bilgisayar Parçalarında %15 İndirim 26 Şubat -2 Mart

dakika91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Selami kaplan
Her biri bir diğerine göre farklı iyilikler içeriyor. Benim riptide almak istememdeki motivasyon daha güncel ses kartı daha çok m2ssd ve daha fazla sata slotu olması (2 gen5, 2 gen4, 4sata) USB slotlarının kalitesi ve killer wifi özelliği + mükemmel görüntüsü. İleriye göre daha iyi bir yatırım olacağına inanıyorum bir kez sistem alacağım. Karşılaştırmak istersen Asrock kendi sitesinde karşılaştırabiliyorsun.

Hocam benimde mixer dememin sebebi

Daha fazla PCI express 4*16 slotu var.
Daha fazla USB portu var.
Anakartta DP çıkışı var.

Dördüncü M2 slotuna ihtiyacım ne kadar olmaz, veya ses kartları arasındaki farkı ne kadar hissederim bilmiyorum. İnternet için ise zaten kullandığımız Max 500 mbit.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
berhan
arkadaşa psulu kasa bakıyorduk da fiyatı uygun görünce sormak istedik bütçe 5k ne önerirsiniz
kasa psu beraber icin xpg k mesh kyber 750w bakabilirsiniz. kasa fanlari rainbow idi yanlis hatirlamiyorsam. psu ise iyiydi.

ekleme:
xpg valor mesh
xpg k mesh

bu iki kasada butceniz dahilinde. kyber 750w psu ile geliyor. iki kasada rainbow fan argb degil.

Son düzenleme:

Strekeos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Arnold
Hocam benimde mixer dememin sebebi

Daha fazla PCI express 4*16 slotu var.
Daha fazla USB portu var.
Anakartta DP çıkışı var.

Dördüncü M2 slotuna ihtiyacım ne kadar olmaz, veya ses kartları arasındaki farkı ne kadar hissederim bilmiyorum. İnternet için ise zaten kullandığımız Max 500 mbit.
Bende gigabit internet var, oturduğum bölge dolayısıyla yarın terabit çıksa bize gelir geri kalmak istemem. USB port sayısı şu an ihtiyacımı 8 tane karşılıyor livemixerda çoğu port 2.0 olması lazım bunda daha iyi portlar.

r4NG3r

80+ Silver
msi tomahawk x870 sorunlu diyorlar doğruluk payı ne bilen var mı

Emuru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emirhan

r4NG3r

80+ Silver
Saydıklarım dışında fark yok. Çok fazla port ihtiyacınız yoksa işinizi matx de görecektir.

Ben kullanıyorum hocam ne sorunu var diyorlar?

almak için araştırıyordum bu tarz konular karşıma çok fazla çıktı vazgeçtim

Emuru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emirhan

almak için araştırıyordum bu tarz konular karşıma çok fazla çıktı vazgeçtim
Ben yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. Ramde expo açık ve ilk montajladığımdan beri herhangi bir sorun yaşamadım. Bir önceki kartım B650 gaming plustı ve wifi çekim gücü olarak arasında olumlu anlamda çok fark var, menzili gayet geniş. Uzun kullanımda sorun çıkartabilir belki bir şey diyemem ama şu an için bir problem yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Rıza
İlgilendiği Kategoriler
hacking, development
Ben yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. Ramde expo açık ve ilk montajladığımdan beri herhangi bir sorun yaşamadım. Bir önceki kartım B650 gaming plustı ve wifi çekim gücü olarak arasında olumlu anlamda çok fark var, menzili gayet geniş. Uzun kullanımda sorun çıkartabilir belki bir şey diyemem ama şu an için bir problem yok.
r7 9700x ve x670e aldım x870e gecmeye deger mi arasında 1700 tl oynuyor :D

ahri8kt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
kamil
Güzel indirim var şuan.

Son düzenleme:

Emuru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emirhan
r7 9700x ve x670e aldım x870e gecmeye deger mi arasında 1700 tl oynuyor :D
x670e'den x870'e geçmeyi sordun sanırım :)

Aralarında çok fark yok, hatta modele göre yalnızca usb4 farkı bile olabilir. Halihazırdan x670e sahibi olsam yeni kart bakmazdım özel bir sebep yoksa. Zaten dolu dolu bir soket upgrade yapmış gibi hissedilecek bir durum yok. Daha yeni = daha iyi gibi bir algı olabilir ama dediğim gibi farklar yok denecek kadar az.

ahri8kt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
kamil
Şunlar arasında kaldım hangisini almak mantıklı ?

MSI MPG X870E EDGE TI
MSI MPG B850 EDGE TI
ASROCK X870 STEEL LEGEND
ASROCK X870 PRO RS
ASROCK B850 LIVEMIXER

Bütçe olarak 8-15 bin arasında bir şey almak istiyorum. Sizce bunlardan hangisini almak lazım bugün almak istiyorum. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Rıza
İlgilendiği Kategoriler
hacking, development
x670e'den x870'e geçmeyi sordun sanırım :)

Aralarında çok fark yok, hatta modele göre yalnızca usb4 farkı bile olabilir. Halihazırdan x670e sahibi olsam yeni kart bakmazdım özel bir sebep yoksa. Zaten dolu dolu bir soket upgrade yapmış gibi hissedilecek bir durum yok. Daha yeni = daha iyi gibi bir algı olabilir ama dediğim gibi farklar yok denecek kadar az.
çok teşekkürler güzel bilgi 🙏🏻

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,498
Üyeler
168,795
Son üye
ferhatkorkmaz
Top Bottom