63k, o yüzden bekliyorum.işlemçi ve ekran kartı eklendimi fiyat 60-70 binlere cıkar mantıklımı sence
63k, o yüzden bekliyorum.işlemçi ve ekran kartı eklendimi fiyat 60-70 binlere cıkar mantıklımı sence
https://www.vatanbilgisayar.com/xig...argb-temperli-cam-midt-e-atx-gaming-kasa.html8500 den almış o zaman. 1500 daha verip x870 alınırdı. 7k dan aldıysa gayet iyi.
Aynı anakart suan 8.500 tl. Ne alaka anlamadım ?Bu 3 parçayı aldım piyasanın en dip fiyatları yeni sistem toplamak isteyenler çökebilir.
bu kasanin icindeki psu A-BNL tier F gozukuyor. psusuz kasa alip butce dostu msi A-BN (tier C) olan psu alabilirsiniz.MSI MAG FORGE 120A B65 650W 80 PLUS TEMPERED GLASS RGB FANL ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG FORGE 120A B65 650W 80 PLUS TEMPERED GLASS RGB FANL ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
beyler bu psu güvenilir mi
arkadaşa psulu kasa bakıyorduk da fiyatı uygun görünce sormak istedik bütçe 5k ne önerirsinizbu kasanin icindeki psu A-BNL tier F gozukuyor. psusuz kasa alip butce dostu msi A-BN (tier C) olan psu alabilirsiniz.
Ben de riptide almayı düşünüyorum.Bu anakart tasarım olarak çok hoşuma gidiyor. Sizce nasıldır ? Msi ve asusta benzer tasarımlar uçuk fiyat. Bios vb nasıldır tavsiye eder misiniz ?ASROCK B850 RIPTIDE WIFI AMD B850 Soket AM5 DDR5 8000MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASROCK B850 RIPTIDE WIFI AMD B850 Soket AM5 DDR5 8000MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynı anakart suan 8.500 tl. Ne alaka anlamadım ?
ASROCK B850 LIVEMIXER WIFI AMD B850 Soket AM5 DDR5 8000MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASROCK B850 LIVEMIXER WIFI AMD B850 Soket AM5 DDR5 8000MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Her biri bir diğerine göre farklı iyilikler içeriyor. Benim riptide almak istememdeki motivasyon daha güncel ses kartı daha çok m2ssd ve daha fazla sata slotu olması (2 gen5, 2 gen4, 4sata) USB slotlarının kalitesi ve killer wifi özelliği + mükemmel görüntüsü. İleriye göre daha iyi bir yatırım olacağına inanıyorum bir kez sistem alacağım. Karşılaştırmak istersen Asrock kendi sitesinde karşılaştırabiliyorsun.8500 TL'ye Asrock b850 Live Mixer wifi almaya karar verdim.
Ama 1000 lira fazla verip riptide almak, ne gibi avantaj sunar.
Veya asrock b850 pro rs 6500 TL.
2000 fazla verip live mixer almaya değer mi.
Kısacası vereceğimiz fiyat farkının karşılığını alacak mıyız?