Kupon çalışmıyor bende.
Kupon çalışmıyor bende.
Hangisinin soğutması daha iyi?Solid sff oc 37.543 düşüyor Oc olmayan modelini 35.430tl aldım
2-3K fazlasına bile değil aynı paraya Aorus elite satıldı31k ya alınabilir ama giriş seviyesi bi kart 9070xt modeli için, yani 2-3k fazlasına üst seviyelerin satıldığı düşününce pek içe sinmiyor.
Asla değmez.https://www.vatanbilgisayar.com/zot...-oc-12gb-gddr7-192bit-dlss-4-ekran-karti.html Dostlarım hem 3 fanlı hem de daha sonra(3-5ay sonra) satışı rahat olsun diye almıştım. 28kya aldım. İyi midir sizce değiştireyim mi yoksa? Şimdiden teşekkür ederim
İddiaya girerim 5070 Super 29.999 bile olmayacakSuperler geliyor diye stok eritiyorlar oyuna gelmeyin daha da düşecek![]()
inşallah umudumuz o hiçbirşey alamadıkSuperler geliyor diye stok eritiyorlar oyuna gelmeyin daha da düşecek![]()
27999 olur bence en dipİddiaya girerim 5070 Super 29.999 bile olmayacak
35k ya 5070ti aldım süper gelicekte fiyatı düşecekte ooo pahalı model alan arkadaşlar üzüle bilir 45k ya beyaz diye 5070ti alınmamalı saygılar.Superler geliyor diye stok eritiyorlar oyuna gelmeyin daha da düşecek![]()
Hangi model soğutması nasıl?35k ya 5070ti aldım süper gelicekte fiyatı düşecekte ooo pahalı model alan arkadaşlar üzüle bilir 45k ya beyaz diye 5070ti alınamamalı saygılar.
Düşmüyor şuan en düşük arkadaşın attığı inno3d 36k düşüyorHangi model soğutması nasıl?