Babangida Babayaro
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 469
5070im var. Gainward. Satıp 9070 xt nitro alasım var. Ama satmakla uğraşmak istemiyorum.
Beyler serisinden 5060 TI önercek var mı bu fiyata direk alcam
alırız piyasa fiyatı istemiceksen maksat işin görülsün5070im var. Gainward. Satıp 9070 xt nitro alasım var. Ama satmakla uğraşmak istemiyorum.
Değerlendirmek isteyen bakabilir.
Ekran kartı fiyatları, modelleri ve güvenilir ekran kartı markaları uygun ödeme seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da, şimdi inceleyin hemen satın alın.
Ekran kartı fiyatları, modelleri ve güvenilir ekran kartı markaları uygun ödeme seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da, şimdi inceleyin hemen satın alın.www.vatanbilgisayar.com
bakimBeyaz Xfxlerdeki en iyi 9070xt hangişsi sizce beyler Pure bekliyordum bunlar geldi.
Kanka video falan editleyeceğim yayın açacağım ondan Nvidia tercih ediyorum. Ayrıca daha önce hiç Nvidia kullanmadım merak da ediyoru.5060 Tİ modelleri hlaen pahalı bence.
21k lara yakın fiyatlar vermektense ( Hatta bilindik markalar 23k lardan başlıyor. )
16.500 TL ye Vatan'dan 9060 XT al geç bence. 4-5k cebinde kalsın. O paraya kestra SSD veya sıvı soğutma yada kasa flan alırsın.
Beyaz Xfxlerdeki en iyi 9070xt hangişsi sizce beyler Pure bekliyordum bunlar geldi.