Neler Yeni

Vatan'dan 10300 ₺'ya Ryzen 5 3600X + RTX 2070 SUPER hazır sistem alınır mı?

Emre09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emre
Arkadaşlar anlık olarak 7.92 yarın belki 8 vatan olmak şartıyla çünkü fibabanka kullanmak zorundayım nakit yok bu sistem alınır mı içinden değiştirmem gereken bir şey varmı?

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
İtopyadan vs alamıyor musunuz sadece Vatan mı? Yoksa daha uyguna bulabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

2060S sandım önceki başlıkta :D 2070S alınabilir bence

Dobby

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Enes
1-2 gün önce KDV indirimi vardı buna benzer sistemi daha uyguna alırdınız belki 27 sinde bir daha olur

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Alınır, anakartı her ne kadar kötü olsada vatan şart ise.

helpyardımplz

80+ Silver
Vatan şartsa fiyatına göre güzel sistem. Bu arada elden alacaksın büyük ihtimalle oraya gidince anakartı b450m s2h yapabilirsin. Onun haricinde kasayı daha havadar bir şey alabilirsin.

Emre09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İtopyadan vs alamıyor musunuz sadece Vatan mı? Yoksa daha uyguna bulabilirsiniz

2060S sandım önceki başlıkta :D 2070S alınabilir bence
Hocam fibabanka kullanacağım dedim maalesef yoksa tabii ki bende isterim🙂

Vatan şartsa fiyatına göre güzel sistem. Bu arada elden alacaksın büyük ihtimalle oraya gidince anakartı b450m s2h yapabilirsin. Onun haricinde kasayı daha havadar bir şey alabilirsin.
Öneriniz varmıdır hocam kasa için vatadan yarın alacağım muhtemelen doları beklersem bu sisteme 500tl zam gelebilir 😂

yGGz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
yusuf yağız işçi
Arkadaşlar anlık olarak 7.92 yarın belki 8 vatan olmak şartıyla çünkü fibabanka kullanmak zorundayım nakit yok bu sistem alınır mı içinden değiştirmem gereken bir şey varmı?
bnde https://www.vatanbilgisayar.com/int...io-b460m-pro-samsung-500gb-kingston-16gb.html
bnde bu sistemi almayı dusundum fakat bunu aldım ondan daha iyi oldugunu arastırdım tavsiye ederim ben memnunum https://www.vatanbilgisayar.com/int...io-b460m-pro-samsung-500gb-kingston-16gb.html

Emre09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
VS
VS
Sizce hangisi parasını hakediyor

Ne zamandır kullanıyorsunuz hocam

Son düzenleme:

yGGz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
yusuf yağız işçi
VS
VS
Sizce hangisi parasını hakediyor

perşembe akşamı teslim aldım suan kullanmaktayım forza horizon 4 te mesela 110 fpsnin altına düştüğünü görmedim ortalama 120 fps tek eksisi soğutucu almadım işlemci 90 dereceleri görüyor forzada soğutucu alırsanız olumlu sonuclar alırsınız

Emre09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emre
perşembe akşamı teslim aldım suan kullanmaktayım forza horizon 4 te mesela 110 fpsnin altına düştüğünü görmedim ortalama 120 fps tek eksisi soğutucu almadım işlemci 90 dereceleri görüyor forzada soğutucu alırsanız olumlu sonuclar alırsınız
Ultra ayarlarda dimi hocam birde monitör olarak ne kullanıyorsunuz

yGGz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
yusuf yağız işçi

Ultra ayarlarda dimi hocam birde monitör olarak ne kullanıyorsunuz
evet ultra ayarlarda monitorde asus tuf gaming vg27vq 165 hz 1 ms monitor tercih ettim ondan da çok memnunum.

Emre09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emre
evet ultra ayarlarda monitorde asus tuf gaming vg27vq 165 hz 1 ms monitor tercih ettim ondan da çok memnunum.
Çok teşekkür ediyorum kasadan herhangi bir şey değiştirmediniz sanırım yada değiştirmeyi düşündünüz mü

Top Bottom