Gençler vatandan soğutucu aldık rampage ıceblade c7 bunu değiştireceğiz işlemcim R5 7500F Buna göre güzel bi soğutucu değişim yapacağım Max 4K yani size zahmet kesin acil hızlı yardımcı olmanız lazım yarın gideceğim vatana durumu söyleyeceğim
Yok montaj işlemine girdiler.Yarın erkenden arayıp bildireceğim onlara size zahmet acilen öneride bulunmanız gerekiyordüzgün fiyat satan yok iade imkanı var mı?
Biraderim sisteme zaten Rampage Iceblade c7 eklediler ben onu değiştireceğim ona 4K para verdim onu 4K ya denk neyle değiştirebilirim diye soruyorumVatan şartsa yapacak bir şey yok. Sanırım en mantıklısı bu olur. Pahalı aldığını bil.
COOLER MASTER Hyper 212 Black 1x120mm Fanlı Intel1700/AMD AM5 Uyumlu CPU Soğutucusu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER Hyper 212 Black 1x120mm Fanlı Intel1700/AMD AM5 Uyumlu CPU Soğutucusu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
@emreBeoa @sfky9842 @GrkemyGorkem @KYLORIN @asko56Gençler vatandan soğutucu aldık rampage ıceblade c7 bunu değiştireceğiz işlemcim R5 7500F Buna göre güzel bi soğutucu değişim yapacağım Max 4K yani size zahmet kesin acil hızlı yardımcı olmanız lazım yarın gideceğim vatana durumu söyleyeceğim
Bu 4K ya aldığım rampageyi neyle değiştirsem mantıklı olur onu soruyorumNeden peki böyle saçma işlerle uğraşıyorsun ? Aynı konudan kaç tane daha açman lazım ? Anlattı bir sürü arkadaş. Ne olsun istiyorsun anlamıyorum ?
hazır sistemmi alıyon neden illa vatan daha ucuza daha kaliteli sıvı sogutucu yerıne kule tipi alır montajını yapıp keyfıne bakarsın@emreBeoa @sfky9842 @GrkemyGorkem @KYLORIN @asko56
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu 4K ya aldığım rampageyi neyle değiştirsem mantıklı olur onu soruyorum
Hiçbiriyle uğraşmak istemediğim içinhazır sistemmi alıyon neden illa vatan daha ucuza daha kaliteli sıvı sogutucu yerıne kule tipi alır montajını yapıp keyfıne bakarsın
bu arkadaşın problemli olduğunu düşünüyorum forumda 1000 mesajı var ama sanki bilgisayarla yeni tanışıyormuş gibi davranıyorNeden peki böyle saçma işlerle uğraşıyorsun ? Aynı konudan kaç tane daha açman lazım ? Anlattı bir sürü arkadaş. Ne olsun istiyorsun anlamıyorum ?
buna gülüp geçiçem sadeceHiçbiriyle uğraşmak istemediğim için
eleman sıkıntılıymış harbiden konudan dağılalım biz en iyisibu arkadaşın problemli olduğunu düşünüyorum forumda 1000 mesajı var ama sanki bilgisayarla yeni tanışıyormuş gibi davranıyor
eyvallah bambılbibuna gülüp geçiçem sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:
eleman sıkıntılıymış harbiden konudan dağılalım biz en iyisi
ödedim parasını iade olmaz diye düşünüyorumçok büyük bir hata yapmışsın vatandan hazır sistem alarak iptal et başka siteden al yine bir şeyle uğraşmazsın
Ki elden alabileceğim başka yer yok bu soğutucu yerine hangi soğutucuyu alsak iyi olur 7500F içinödedim parasını iade olmaz diye düşünüyorum