Neler Yeni

Yardım Vatandan alınan laptopta sorun

Tolga277

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Tolga
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 10 gün önce vatan internet üzerinden laptop aldım fakat bir sorunla karşılaştım. Laptopu düz bir zemine koyarsam bir ucu havada kalmakta ve bu beni açıkçası rahatsız ediyor. Ürünü bu şekilde kullanırsam herhangi bir sorun ile karşılaşır mıyım? Bozulma gibi bir durumu olur mu?

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
Vatan Forum'da çalışan arkadaşıma sordum. Üretim hatasına girer gitsin değişim talep etsin dedi.

Tolga277

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Tolga
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vatan Forum'da çalışan arkadaşıma sordum. Üretim hatasına girer gitsin değişim talep etsin dedi.
Hocam yeni konu açtım arkadaşınıza linkini atar mısınız bir sorun size zahmet
Mesaj otomatik birleştirildi:

Video attım hocam üste bir bakar mısınız. Arkadaşınıza yollarsanız çok makbule geçer.

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
Hocam yeni konu açtım arkadaşınıza linkini atar mısınız bir sorun size zahmet
Mesaj otomatik birleştirildi:

Video attım hocam üste bir bakar mısınız. Arkadaşınıza yollarsanız çok makbule geçer.
Şöyle dedi: Gitsin vatana tüm kutu içeriği, kutu ve faturası ile kayıt açtırsın. Açıklamaya da :

"4 ayağının yere tam temas etmemesi nedeni ile günlük kullanım sırasında bir bölgede üretim hatası nedeni ile yere tam temas etmeyen bölgede sallantı gevşeme ve kullanım sırasında vurma hissi yaratması nedeni ile sürekli sarsıntı sebebiyle ilerde oluşacak teknik problem yaratmasını öngörüyorum ve kullanımda görsel olarak sorun hissi yaşatıyor."

desin dedi. Buna benzer bir şey bildirin zaten iade yada değişim yaparlar. Yeni verdikleri laptopu orada mağazan ayrılmadan tekrar kontrol etsinler dedi.

Tolga277

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Tolga
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şöyle dedi: Gitsin vatana tüm kutu içeriği, kutu ve faturası ile kayıt açtırsın. Açıklamaya da :

"4 ayağının yere tam temas etmemesi nedeni ile günlük kullanım sırasında bir bölgede üretim hatası nedeni ile yere tam temas etmeyen bölgede sallantı gevşeme ve kullanım sırasında vurma hissi yaratması nedeni ile sürekli sarsıntı sebebiyle ilerde oluşacak teknik problem yaratmasını öngörüyorum ve kullanımda görsel olarak sorun hissi yaşatıyor."

desin dedi. Buna benzer bir şey bildirin zaten iade yada değişim yaparlar. Yeni verdikleri laptopu orada mağazan ayrılmadan tekrar kontrol etsinler dedi.
Allah razı olsun hocam sizden. Peki kesin değişim yaparlar mı yoksa önemli bir şey değil deyip yollarlar mi. Ve değişimi kendileri mi yapar yoksa teknik servise mi topu atarlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,067
Üyeler
162,768
Son üye
FinisElectus
Top Bottom