Neler Yeni

Vatandan pc almak isteyen kişilere yapılan baskı ve bezdiri.

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Barbaros
Vatan bilgisayar hepimizin bildiği gibi çok yüksek fiyata satıyor bu zaten belli bir şey. Lakin birçok kişinin ailesi zaten toplama bilgisayara karşı ve onları toplama bilgisayar için ikna etmek çok zor oluyor (Kendimden biliyorum) sonrasında siz zar zor ikna ettiğiniz ailenize gidip de ben bu bilgisayarı internetten getirticem filan dediğinizde bu insanlar gerçekten bilgisayar almaktan bile vazgeçebilirler. Bu yüzden hepinizden rica ediyorum. Vatan bilgisayardan pc almak isteyen arkadaşlara "sen ***** mısın ordan alınır mı ! " " Paranı boşa harcama" " O paraya ben 2080 li sistem alırım" vb. yorumlar yapmayın. Çünkü saçma.
Zaten karar vermiş ve bu ülkede pc toplamayı az çok bilen veya bilmese bile öğrenmeye çalışan herkes biliyor onların yaptıklarını , ama el mecbur yapacak bir şey yok. Zorla ikna ettikten sonra toplama pc için ondan sonra da ben internetten getirteceğim cümlesi herşeyi riske atar ve hiçbirimiz almak istediğimiz sistemin hayal olmasını istemeyiz.
Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.

_Hakk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,385
İsim
İbrahim Hakkı Ergin
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Instagram
web_tas
Steam
hakkiergin
Discord
İbrahim Hakkı Ergin#4142
Vatan bilgisayar hepimizin bildiği gibi çok yüksek fiyata satıyor bu zaten belli bir şey. Lakin birçok kişinin ailesi zaten toplama bilgisayara karşı ve onları toplama bilgisayar için ikna etmek çok zor oluyor (Kendimden biliyorum) sonrasında siz zar zor ikna ettiğiniz ailenize gidip de ben bu bilgisayarı internetten getirticem filan dediğinizde bu insanlar gerçekten bilgisayar almaktan bile vazgeçebilirler. Bu yüzden hepinizden rica ediyorum. Vatan bilgisayardan PC almak isteyen arkadaşlara "sen ***** mısın ordan alınır mı ! " " Paranı boşa harcama" " O paraya ben 2080 li sistem alırım" vb. yorumlar yapmayın. Çünkü saçma.
Zaten karar vermiş ve bu ülkede PC toplamayı az çok bilen veya bilmese bile öğrenmeye çalışan herkes biliyor onların yaptıklarını , ama el mecbur yapacak bir şey yok. Zorla ikna ettikten sonra toplama PC için ondan sonra da ben internetten getirteceğim cümlesi herşeyi riske atar ve hiçbirimiz almak istediğimiz sistemin hayal olmasını istemeyiz.
Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.
(y)

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Bende vatandan pc aldım ama indirim zamanlarını takip edin alacaksanızda ve aceleniz yoksa mesela ben sana bir indirim tarihi söyleyeyim kesin 20 aralıktan 31 aralığa kadar ki günleri takip et o günler arasında 1,2 günlüğüne aşırı ucuzluyor. Ben mesela 800 tl ye almıştım ryzen 5 2600 ü rx570 i de 860 tl ye almıştım . Alınır alınmasına ama aceleniz yoksa indirim günlerini takip edip araştırın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Barbaros
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende vatandan PC aldım ama indirim zamanlarını takip edin alacaksanızda ve aceleniz yoksa mesela ben sana bir indirim tarihi söyleyeyim kesin 20 aralıktan 31 aralığa kadar ki günleri takip et o günler arasında 1,2 günlüğüne aşırı ucuzluyor. Ben mesela 800 TL ye almıştım ryzen 5 2600 ü rx570 i de 860 TL ye almıştım . Alınır alınmasına ama aceleniz yoksa indirim günlerini takip edip araştırın.
Ben aldım zaten sistemimi lakin konu açan bir arkadaşa bu tepkiler verilince bende durumu anlatmak istedim böyle tepkiler veren arkadaşlara.

Levi Ackerman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Musab
Zaten her zaman sorarım. Vatan zorunlu mu derim oda evet yada hayır der. Evet derse eyvallah ama hayır derse neden vatandan alsın?

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Ben aldım zaten sistemimi lakin konu açan bir arkadaşa bu tepkiler verilince bende durumu anlatmak istedim böyle tepkiler veren arkadaşlara.
Bende alırken aynı lafları yemiştim ama yapcak bir şey yok.

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Daha dün akşam laptop bakıyordum babama vatanda ki ve İnternetteki fiyatını gösterince adam direk kart bilgilerini verdi. :D Bugün alacağız inşallah.

T.P.G.

80+ Titanium
İndirim olursa iyi bir seçenek, biz sadece ikna etmeye çalışıyoruz ama senin mantığından ben bakmadım.
Açıkçası Vatan'dan ''İNDİRİMSİZ'' eşya almak pek mantıklı değil, ama el mahkumsa olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Barbaros
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zaten her zaman sorarım. Vatan zorunlu mu derim oda evet yada hayır der. Evet derse eyvallah ama hayır derse neden vatandan alsın?
Kesinlikte zorunda değilse alınması saçma olur zaten ama dediğim gibi kişi vatandan almaya mecbur bu çok belli bu yüzden böyle tepkilerin verilmesi çok yanlış, ben belkide 8000 TL ye toplanabilecek bir sistemi sırf onlardan aldığım için 9000TL ye aldım , 1000 liraya belki de kendime daha güzel bir ekran kartı alabilirdim ama mecbur olduğum için eyvallah dedim, aynı tepkiler bana da verildi ve bu tepkiler verilince insanın sinirleri bozuluyor.( Tepkim size değil sormadan baskı yapan arkadaşlara)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha dün akşam laptop bakıyordum babama vatanda ki ve İnternetteki fiyatını gösterince adam direk kart bilgilerini verdi. :D Bugün alacağız inşallah.
Hayırlı olsun şimdiden ama her baba veya anne sizin babanız gibi tepki vermiyor maalesef.

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
Düşük bütçe hariç Vatan tercih ediyorum ben.
Mesela 5000TL bütçem varsa giderim farklı sitelerden alırım ama 7000 7500TL gibi bir bütçem varsa giderim Vatan'dan alırım ki zaten aldım memnunum mutluyum.

Benim ailem internetten izin verse bile ben Vatan istedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Barbaros
Düşük bütçe hariç Vatan tercih ediyorum ben.
Mesela 5000TL bütçem varsa giderim farklı sitelerden alırım ama 7000 7500TL gibi bir bütçem varsa giderim Vatan'dan alırım ki zaten aldım memnunum mutluyum.

Benim ailem internetten izin verse bile ben Vatan istedim.
Umarım sorun yaşamazsınız sisteminizde. Güle güle kullanın.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
vatandan pc alana sniper çakıcam çatıdan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,855
Üyeler
161,764