Kilgharrah
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 59
- İsim
- Barbaros
Vatan bilgisayar hepimizin bildiği gibi çok yüksek fiyata satıyor bu zaten belli bir şey. Lakin birçok kişinin ailesi zaten toplama bilgisayara karşı ve onları toplama bilgisayar için ikna etmek çok zor oluyor (Kendimden biliyorum) sonrasında siz zar zor ikna ettiğiniz ailenize gidip de ben bu bilgisayarı internetten getirticem filan dediğinizde bu insanlar gerçekten bilgisayar almaktan bile vazgeçebilirler. Bu yüzden hepinizden rica ediyorum. Vatan bilgisayardan pc almak isteyen arkadaşlara "sen ***** mısın ordan alınır mı ! " " Paranı boşa harcama" " O paraya ben 2080 li sistem alırım" vb. yorumlar yapmayın. Çünkü saçma.
Zaten karar vermiş ve bu ülkede pc toplamayı az çok bilen veya bilmese bile öğrenmeye çalışan herkes biliyor onların yaptıklarını , ama el mecbur yapacak bir şey yok. Zorla ikna ettikten sonra toplama pc için ondan sonra da ben internetten getirteceğim cümlesi herşeyi riske atar ve hiçbirimiz almak istediğimiz sistemin hayal olmasını istemeyiz.
Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.
Zaten karar vermiş ve bu ülkede pc toplamayı az çok bilen veya bilmese bile öğrenmeye çalışan herkes biliyor onların yaptıklarını , ama el mecbur yapacak bir şey yok. Zorla ikna ettikten sonra toplama pc için ondan sonra da ben internetten getirteceğim cümlesi herşeyi riske atar ve hiçbirimiz almak istediğimiz sistemin hayal olmasını istemeyiz.
Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.