Neler Yeni

Vazol için Likit önerir misiniz?

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
9 10 tane vazol aldım birsürüde likit denedim hatta üstüdne vazol yazan bile vardı likitim ama hepsinin aroması çok kötüydü duman vardı ama aroma 0

ne zamandır içmiyorum yeninde içmek istedi canımda likit seylerini unutmusum n base ile fln karıstırılarak yapılan fln vardı bana hazır likit öneririmsiniz

Hanaz

80+ Gold
9 10 tane vazol aldım birsürüde likit denedim hatta üstüdne vazol yazan bile vardı likitim ama hepsinin aroması çok kötüydü duman vardı ama aroma 0

ne zamandır içmiyorum yeninde içmek istedi canımda likit seylerini unutmusum n base ile fln karıstırılarak yapılan fln vardı bana hazır likit öneririmsiniz
Ucuz likit alma kalitelisinden al yakıyor coili

Tümer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Tümer Atlı

Hocam yani ben sadece mango şeftali ve blue razz limon alıyorum bide elmalı vardı onu da içtim bunları önerebilirim sana

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Tümer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Tümer Atlı
likit onerebilirmisiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

hangisi iyiydi sizce
Hocam şöyle söylim limonlu olan fresh tat veriyo mangolu olan da daha fazla aroma tadı alıyosun elmalı olan da ağır biraz sürekli içebileceğin bişey değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama önerim limonlu olan

Top Bottom