Neler Yeni

Yardım vdsl 2 nedir

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
cihangir ekinci
Türknete geçmek için başvuruda bulundum ve vdsl modem ihtiyacım olduğu için keenetic markasının omni dsl modelini aldım.Bu modemi alırken hiç düşünmedim fakat bu modemde vdsl 2 yazıyor.Tam olarak ney oluyor?

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Türknete geçmek için başvuruda bulundum ve vdsl modem ihtiyacım olduğu için keenetic markasının omni dsl modelini aldım.Bu modemi alırken hiç düşünmedim fakat bu modemde vdsl 2 yazıyor.Tam olarak ney oluyor?
Burada detaylı bilgi bulabilirsin.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
dediğim gibi türknet benden vdsl destekli bir modem istedi bir sıkıntı çıkarmı sizce?
Modemden dolayı çıkmaz. Firmadan dolayı çıkarsa bilemem.
VDSL2, VDSL'in bir üst modeli ve altındaki tüm DSL teknolojilerini destekliyor. (ADSL/ADSL2/VDSL vs.)

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
cihangir ekinci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Modemden dolayı çıkmaz. Firmadan dolayı çıkarsa bilemem.
VDSL2, VDSL'in bir üst modeli ve altındaki tüm DSL teknolojilerini destekliyor. (ADSL/ADSL2/VDSL vs.)
ben normalde türkcell superonline adsl kullanuyorum bu gün test amaçlı bu modeme bağlamaya çalıştım fakat kablo bağlı ve modem kurulu olduğu halde hata aldım neden olabilir

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
ben normalde türkcell superonline adsl kullanuyorum bu gün test amaçlı bu modeme bağlamaya çalıştım fakat kablo bağlı ve modem kurulu olduğu halde hata aldım neden olabilir
Hangi hatayı aldın?
Tarayıcıdan modem arayüzüne girip kurulum yapınca gelir normalde,
Modem'in kullanma kılavuzu üzerinde kurulumu anlatıyor olması lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
cihangir ekinci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangi hatayı aldın?
Tarayıcıdan modem arayüzüne girip kurulum yapınca gelir normalde,
Modem'in kullanma kılavuzu üzerinde kurulumu anlatıyor olması lazım.
dediğim gibi kabloyu bağladım modemin kurulumunu yaptım ilk başta internet bağlantısı yok hatası aldım yenileyince düzeldi arayüzüne baktım 100kb bağlantı hızı gözüküyordu

Top Bottom