Neler Yeni

Yardım Vdsl 50mbps ile Fiber 50mbps Arasındaki Fark?

Edepubgm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Abdulkadir Güneş
Bakır kablo dediğiniz telefon hattıdır ve çoğu evde olan bir hattır fiber getirmemesi evine kadar evinin tesisatıyla uğraşmıyor sadece siz yoksunuz başka daireler başka binalar başka sokaklar var her sokağa böyle yapmak yerine sokağa getiriyorlar.Aşırı farkı yok vdsl kullananlar fiber kadar olmasa bile adsl kullananlara göre çok iyi performans alıyorlar.
İyi gene kurtuldum ya 16mbps 0.7 upload dan

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
İyi gene kurtuldum ya 16mbps 0.7 upload dan
Vdsl hattınızda ping değerleriniz iyiyse zaten fiber gibi kullanırsınız zaten,böyle çekmeleri çok daha mantıklı bir sürü adsl kullanıcısını kurtardılar bu rezaletten.Son 5 yıl içerisinde büyük bir vdsl geliştirmeleri yaptılar.

Aizen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
556
İsim
Harun Kayatekin
Vdsl 50Mbps'e kadar
Fiber 50Mbps Fiber varsa vdsl geçmek mantıklı değil fakat fiber yoksa tercih edilebilir.
Uploadlar paketlere göre değişiklik gösterir.
Hayır vdsl 100mb kadar destekliyor.Tek farkı kablolar fiber net daha stabil çalışır pinginiz stabil olur.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Hayır vdsl 100mb kadar destekliyor.Tek farkı kablolar fiber net daha stabil çalışır pinginiz stabil olur.
Konuyu baştan sona okumanız daha mantıklı cevap yazmanıza neden olacaktır.
Bilgi için teşekkürler fakat zaten 100mbps'e kadar desteklediğinin farkındayım konu sahibi 50mbps vdsl'e geçtim fibere göre farkı nedir yazmış bende ona kendi interneti üzerinden açıklama yaptım.

Aizen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
556
İsim
Harun Kayatekin
Beyler ben Vodadone'dan 16mbps adsl internet kullanıyordum, son günlerde sıkıntı yaşadığım için 50mbps vdsl geçiş yaptım. Sonradan fiberden farklı olduğunu öğrendim fibere geçsem bişey farkeder mi? Birde vdsl den ortalama kaç mb upload alabilirim?
Tabi ki fark var fakat vdsl kullanıcısı olarak bir şikayetim yok lolde 17 ping alıyorum fiberde kablolar değişiyor ve internetiniz daha stabil oluyor internet hızınız daha stabil oluyor hız olarak zaten 100mb kadar destekliyor şahsen uğraşmaya değmez tabi fikir senin.

Cevobaro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Barış Üzümcü
aga halinizize sükredin adsl altyapım var 12 mbps lik paket adlım tt den kazıkladılar beni 2mbps download 2 de upload :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

aga halinizize sükredin adsl altyapım var 12 mbps lik paket adlım tt den kazıkladılar beni 2mbps download 2 de upload :(
2 upload deil 0.3 upload .((((((((((((

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,358
Üyeler
168,771
Son üye
ulukay
Top Bottom