Neler Yeni

Vdsl de en iyi internet servis sağlayıcıları ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
Merhaba arkadaşlar 80mb VDSL altyapı var en düşük ping veren hangisi TT hariç netspeed e sıcak bakıyorum vaadettigi hızları veren hangi firma var?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Süleyman
Ben 15 yıllık Türk Telekom kullanıcısı olarak söylüyorum daha yeni oldu 20 gündür sabit 100-600 arası pingim çıkıyordu. Müşteri hizmetlerini arıyordum çözüm bulamıyorlardı. En son canıma tak etti netspeed aboneliği aldım şuan valo da pingim 19-20-21 arasında gidip geliyor bazen 30-50 oluyor ama çok nadir genellikle 20 civarında geziyor. Kısacası Türk Telekom pişmanlıktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben 15 yıllık Türk Telekom kullanıcısı olarak söylüyorum daha yeni oldu 20 gündür sabit 100-600 arası pingim çıkıyordu. Müşteri hizmetlerini arıyordum çözüm bulamıyorlardı. En son canıma tak etti netspeed aboneliği aldım şuan valo da pingim 19-20-21 arasında gidip geliyor bazen 30-50 oluyor ama çok nadir genellikle 20 civarında geziyor. Kısacası Türk Telekom pişmanlıktır.
Bende netspeed istiyom da bakalım

brhmkr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
İbrahim Kuru
Son dönemde çok fazla zam yaptı ama 2 yıllık kullanımımda neredeyse hiç bir sorunla karşılaşmadım. Türknet tavsiye ediyorum ve başvuru yapacaksan güncel internetin kapattırmadan yap bu sayede kurulumu bedava yaparlar ve türknetli birinden de davet kodu al 6 ay indirim alırsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Süleyman
Türknet 249 tl vereceğinize netspeed vdsl ultimate 100 mpbs 159 tl vermek daha mantıklı

Galip Efe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Galip Efe
Merhaba arkadaşlar 80mb VDSL altyapı var en düşük ping veren hangisi TT hariç netspeed e sıcak bakıyorum vaadettigi hızları veren hangi firma var?
4 aydır Gıbırnet kullanıyorum, sadece 1 kez kesinti oldu. Ona da genel arıza dediler. Bunun dışında bir sorun yaşamadım. 110 TL fiyatı var.

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
Carl Johnson
Turknet son zamandan sonra 100 megabit ve altı için şuanda en pahalı hizmet sağlayıcısı oldu. 100 megabit ve üzeri için turknet tartışmasız en iyisi ama 100 megabit ve üzeri hıza erişimi olan yok denecek kadar az. Ülke ortalaması 28 megabit.

Eğer altyapın turktelekom ise çok da fark etmez nerden hizmet aldığın. Fiyat performans olarak en iyi hizmeti en ucuza kim veriyorsa onu tercih et.

Top Bottom