Neler Yeni

Çözüldü✓ vdsl modem önerisi

EscaLion

80+
Bütçe
600
ttnet in modemini kullanıyorum çok eski ısınıyor internetide tam hızda vermediğini düşünüyorum 600 tl ye kadar modem tavsiye edebilirmisiniz

yorumsizdeTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
ttnet in modemini kullanıyorum çok eski ısınıyor internetide tam hızda vermediğini düşünüyorum 600 TL ye kadar modem tavsiye edebilirmisiniz
Paketin kaç ve spedtest yapıp sonuçları atar mısın

EscaLion

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    37.4 KB · Hit: 25

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ

yorumsizdeTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
eskiden 65 alıyodum 45 e düştü ve kopma çok oluyo
Hocam modemle alakalı olduğunu düşünmüyorum şahsen tecrübeliyim bu işte Türk Telekom da 8 mb paketini kullanıyordum berbattı 500 kb download alıyordum müşteri hizmetleri bana maks alabileceğiniz hızı alıyorsunuz dedi sonra türknete geçtim 35 lik pakete downloadim 3.5-4 oldu hatta müşteri hizmetleri bana modeminizde sorun var demişti tabi sonradan fiber altyapı gelince 100 Luk paketi kullanıyorum şuan da türknet çok memnunum

EscaLion

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
butçeni aşıyor ama kullanıyorum tavsiye ederim
ısınma sorunu varmı ve wifi kalitesi nasıl
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam modemle alakalı olduğunu düşünmüyorum şahsen tecrübeliyim bu işte Türk Telekom da 8 mb paketini kullanıyordum berbattı 500 kb download alıyordum müşteri hizmetleri bana maks alabileceğiniz hızı alıyorsunuz dedi sonra türknete geçtim 35 lik pakete downloadim 3.5-4 oldu hatta müşteri hizmetleri bana modeminizde sorun var demişti tabi sonradan fiber altyapı gelince 100 Luk paketi kullanıyorum şuan da türknet çok memnunum
2 ay öncesine kadar mükemmeldi arkadaşımla aynı evde kalıyorum 2 bilgisayar var oyun indiriken onda max 40 ping alıyordu şimdi oyun indimeye kalkıyorum 400 ping alıyor video bile izletmiyor bende türknet kullanıyorum ilk geçtiğimde gayet iyidi

yorumsizdeTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
ısınma sorunu varmı ve wifi kalitesi nasıl
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 ay öncesine kadar mükemmeldi arkadaşımla aynı evde kalıyorum 2 bilgisayar var oyun indiriken onda max 40 ping alıyordu şimdi oyun indimeye kalkıyorum 400 ping alıyor video bile izletmiyor bende türknet kullanıyorum ilk geçtiğimde gayet iyidi
Ozaman modemdir hocam ben sandım türk Telekom kullanıyorsunuz

Top Bottom