Paketin kaç ve spedtest yapıp sonuçları atar mısınttnet in modemini kullanıyorum çok eski ısınıyor internetide tam hızda vermediğini düşünüyorum 600 TL ye kadar modem tavsiye edebilirmisiniz
eskiden 65 alıyodum 45 e düştü ve kopma çok oluyoPaketin kaç ve spedtest yapıp sonuçları atar mısın
Hocam modemle alakalı olduğunu düşünmüyorum şahsen tecrübeliyim bu işte Türk Telekom da 8 mb paketini kullanıyordum berbattı 500 kb download alıyordum müşteri hizmetleri bana maks alabileceğiniz hızı alıyorsunuz dedi sonra türknete geçtim 35 lik pakete downloadim 3.5-4 oldu hatta müşteri hizmetleri bana modeminizde sorun var demişti tabi sonradan fiber altyapı gelince 100 Luk paketi kullanıyorum şuan da türknet çok memnunumeskiden 65 alıyodum 45 e düştü ve kopma çok oluyo
ısınma sorunu varmı ve wifi kalitesi nasılbutçeni aşıyor ama kullanıyorum tavsiye ederim![]()
Tenda V12 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Tenda V12 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Tenda V12 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem özelliklerini incele, 1.414,55 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
2 ay öncesine kadar mükemmeldi arkadaşımla aynı evde kalıyorum 2 bilgisayar var oyun indiriken onda max 40 ping alıyordu şimdi oyun indimeye kalkıyorum 400 ping alıyor video bile izletmiyor bende türknet kullanıyorum ilk geçtiğimde gayet iyidiHocam modemle alakalı olduğunu düşünmüyorum şahsen tecrübeliyim bu işte Türk Telekom da 8 mb paketini kullanıyordum berbattı 500 kb download alıyordum müşteri hizmetleri bana maks alabileceğiniz hızı alıyorsunuz dedi sonra türknete geçtim 35 lik pakete downloadim 3.5-4 oldu hatta müşteri hizmetleri bana modeminizde sorun var demişti tabi sonradan fiber altyapı gelince 100 Luk paketi kullanıyorum şuan da türknet çok memnunum
Ozaman modemdir hocam ben sandım türk Telekom kullanıyorsunuzısınma sorunu varmı ve wifi kalitesi nasıl
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 ay öncesine kadar mükemmeldi arkadaşımla aynı evde kalıyorum 2 bilgisayar var oyun indiriken onda max 40 ping alıyordu şimdi oyun indimeye kalkıyorum 400 ping alıyor video bile izletmiyor bende türknet kullanıyorum ilk geçtiğimde gayet iyidi