Neler Yeni

Vera Çakmak'tan "Hudut Namustur" Pankartı Açıklaması

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,929
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Anlamadım ama neyse

Bay beyaz

80+
Yapılan baskıdan dolayı böyle demek zorunda kalmıştır. Kendi isteğiyle demez. Ben hala "Hudut Namustur" diyorum.
01sinir.jpg

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ben olayı anlamadım ama.
Anlamadım ama neyse
"Hudut Namustur" adlı pankart açtığı için tutuklandı. Mahkemede ilk celsede serbest bırakıldı. Geçtiğimiz ayın 10'unda serbest bırakılmıştı işte.

Çocuk ilk tutuklandığında, herkes ortalığı ayağa kaldırdı. "Hudut Namustur" diyen birisini neden tutkularsınız, diye sorguladı.

Dün gece de, böyle bir açıklama yaptı çocuk. Provakatör olduğunu itiraf etti. "Hudut Namustur" pankartını açması için, Buğra Kavuncu para ve başka şeyler teklif etmiş ama hiçbirini gerçekleştirmemişler. Muhtemelen, vaadlerini gerçekleştirseler, bu şekilde ifşalamazdı Buğra Kavuncu'yu.

Yapılan baskıdan dolayı böyle demek zorunda kalmıştır. Kendi isteğiyle demez. Ben hala "Hudut Namustur" diyorum. Alıntıyı görüntüle
Hudut Namustur zaten. Ona bir şey demiyoruz. Ama bunu provokasyon amaçlı kullanmak haysiyetsizlik oluyor. Bu çocuk, para için pankart açtığını itiraf ediyor. Para verilse, bu şekilde itiraf etmeyecekti muhtemelen.

Lütfen, Muharrem İnce'ye yapılan gibi, "Silah zoruyla konuşturuyor, kaçırıldı, ailesi tehdit altında..." falan demeyin. CHP'nin çatı adayı, bunu iddia edenler için, "Bunlar şizofren yaa" demişti.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ak parti değilim ama başka parti mi var beyler gözünüzü açın Allahin yolu bir #akpartiliyiz
Ak Partili olmakla gurur duyuyorum ama bunun konuyla ne alakası var? Bu genç, İyi Partili Buğra Kavuncu'nun, kendisini provokasyon uğruna kullandığını itiraf ediyor. Konunun Ak Parti ile ne alakası var?

Din konusunda pek inanmasam da diğer türlü bir sürü güzel şeyler yaptılar. Lakin ekonomi ve vergiler yüzünden kaybedecekler gibi duruyor.
2024 seçimlerine kadar ekonomiyi düzeltmezse kaybedebilir fakat 2023 seçimlerini kazanacak.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Halkın ve devletin yararına olacak güzel misyonları var. Uzun zamandır 2023 diyorlar çünkü. İnşallah kazanırlar.
İnşallah. Bu seçimden sonra Erdoğan emekli olacak zaten. Son kez Başkan olacak ve siyasi hayatı boyunca girdiği tüm seçimlerde %50 üzeri oy alan tek lider olarak tarihe geçecek.

Tekrardan kapanmalar gelmezse ve gıda fiyatlarındaki düzensiz, fahiş artışı durdurabilirlerse; rahat kazanırlar. Bu yıl sonu gibi duyurulacak, yeni anayasanın içerisinde bununla ilgili de kanun olacaktır. 3 liralık kolayı 10 lira yapmazsın...

mental bey

80+ Bronze
Tekrardan kapanmalar gelmezse ve gıda fiyatlarındaki düzensiz, fahiş artışı durdurabilirlerse; rahat kazanırlar. Bu yıl sonu gibi duyurulacak, yeni anayasanın içerisinde bununla ilgili de kanun olacaktır. 3 liralık kolayı 10 lira yapmazsın...
İnşallah olur ya. Çünkü paramıza değersiz diyorlar ama genellik kimse 50 TL'ye ulaşamıyor mesela. Büyük para benim için.
Eğer böyle bir düzenleme gelirse halk yaşar.

1000-2000 TL hala büyük para yani. Genellikle kimse aniden ulaşamaz kolayca.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,992
İsim
Cdd Baran
İlgilendiği Kategoriler
Politik a Politik
Onu bunu anlamam kardeş AK PARTİLİ OLMAK ONURLU OLMAKTİR YA HAK AK PARTİ ALLAHA ŞÜKÜR OSMANLİ TORUNLARİYİZ BİZE KİNSE YİKAMAZ AB* Bile yıkamaz eskiden KUYRUK VARDİ BEYLER SİZ BİLMEZSİNİZ TABİ

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,276
İsim
........
Ben buna gülerim 2023 hedefi 2072 oldu o

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular