Neler Yeni

Vera Çakmak'tan "Hudut Namustur" Pankartı Açıklaması

efay144

80+ Silver
Onu bunu anlamam kardeş AK PARTİLİ OLMAK ONURLU OLMAKTİR YA HAK AK PARTİ ALLAHA ŞÜKÜR OSMANLİ TORUNLARİYİZ BİZE KİNSE YİKAMAZ AB* Bile yıkamaz eskiden KUYRUK VARDİ BEYLER SİZ BİLMEZSİNİZ TABİ
İnşallah olur ya. Çünkü paramıza değersiz diyorlar ama genellik kimse 50 TL'ye ulaşamıyor mesela. Büyük para benim için.
Eğer böyle bir düzenleme gelirse halk yaşar.

1000-2000 TL hala büyük para yani. Genellikle kimse aniden ulaşamaz kolayca.
İnşallah. Bu seçimden sonra Erdoğan emekli olacak zaten. Son kez Başkan olacak ve siyasi hayatı boyunca girdiği tüm seçimlerde %50 üzeri oy alan tek lider olarak tarihe geçecek.

Tekrardan kapanmalar gelmezse ve gıda fiyatlarındaki düzensiz, fahiş artışı durdurabilirlerse; rahat kazanırlar. Bu yıl sonu gibi duyurulacak, yeni anayasanın içerisinde bununla ilgili de kanun olacaktır. 3 liralık kolayı 10 lira yapmazsın...
Klasik akp beyni

Bura.K

80+ Silver
Birisi AKP'li olabilir ya da CHP'li, ama diğer partinin eksilerini de söylemesi gerek. AKP ciddi olarak ekonomiyi yönetemiyor. Bu bir gerçek. Bana göre tek iyi yaptıkları şey savunma sanayisin de yaptıkları yatırımlar (IHA-Silah) olabilir. CHP'nin de eksikleri var ama ekonomiyi yönetemeyen bir şahsın ülke başında olması ne kadar iyi olabilir sizce? Ekonomi iyi falan değil bunu hepimiz biliyoruz. Vergiler ile geçinen bir ülkede yaşıyoruz ve bunu düzeltme imkanımız varken saçma sapan projelere yöneliyoruz (örneğin Kanal İstanbul.) Şahsi olarak ne CHP ne AKP hepsi aynı şeyin laciverti. Ben CHP tarafında sadece Mahsur Yavaş'a oy veririm.

Konuya gelecek olursak konuyu okuyamadım. Attığınız link adresleri silinmiş :D

mental bey

80+ Bronze
Birisi AKP'li olabilir ya da CHP'li, ama diğer partinin eksilerini de söylemesi gerek. AKP ciddi olarak ekonomiyi yönetemiyor. Bu bir gerçek. Bana göre tek iyi yaptıkları şey savunma sanayisin de yaptıkları yatırımlar (IHA-Silah) olabilir. CHP'nin de eksikleri var ama ekonomiyi yönetemeyen bir şahsın ülke başında olması ne kadar iyi olabilir sizce? Ekonomi iyi falan değil bunu hepimiz biliyoruz. Vergiler ile geçinen bir ülkede yaşıyoruz ve bunu düzeltme imkanımız varken saçma sapan projelere yöneliyoruz (örneğin Kanal İstanbul.) Şahsi olarak ne CHP ne AKP hepsi aynı şeyin laciverti. Ben CHP tarafında sadece Mahsur Yavaş'a oy veririm.

Cok dogru dedin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tekrar dediğim gibi klasik akp beyni
Tamam toxic velet kardesim. Hadi git simdi. Sevgiyle git.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
Birisi AKP'li olabilir ya da CHP'li, ama diğer partinin eksilerini de söylemesi gerek. AKP ciddi olarak ekonomiyi yönetemiyor. Bu bir gerçek. Bana göre tek iyi yaptıkları şey savunma sanayisin de yaptıkları yatırımlar (IHA-Silah) olabilir. CHP'nin de eksikleri var ama ekonomiyi yönetemeyen bir şahsın ülke başında olması ne kadar iyi olabilir sizce? Ekonomi iyi falan değil bunu hepimiz biliyoruz. Vergiler ile geçinen bir ülkede yaşıyoruz ve bunu düzeltme imkanımız varken saçma sapan projelere yöneliyoruz (örneğin Kanal İstanbul.) Şahsi olarak ne CHP ne AKP hepsi aynı şeyin laciverti.
Ekonominin iyi yönetilmemesinin milyon tane parametresi var. Ambargoları hafife alıyorsunuz veya göz ardı ediyorsunuz. Neden ambargo yediğimizi de umursamıyorsunuz sanırım. Başımızdaki adam değişince ekonomi kalkınır, gibi bir hayâle kapılmıyorsunuz umarım. Üretime destek vermediğin sürece, ekonomi iyileşmez.

Ayrıca, ben savunduğum partinin yanlışlarını da eleştiriyorum. Burada "Vecihi Hürkuş başına gelenleri hak etti." diyen yorumları bile gördüm. Bense, üye olduğum ilk günden beri 2007 yılındaki "uçak kazasını" eleştiriyorum. Devlet korumalıydı, koruyamadı. Failler de bulunamadı. 2010 yılında kafası kesilerek öldürülen Selçuk Bayraktar'ın kuzeni, Özdemir Bayraktar'ın da faili bulunamadı. Ben bunları eleştirdiğim gibi, yaptığı güzel işleri de söylüyorum.

Ben CHP tarafında sadece Mahsur Yavaş'a oy veririm.
Aday olmayacağını açıkladı. CHP'nin adayı Kemal Kılıçdaroğlu olacak. Muhtemelen tek adayla değil, birçok adayla seçime girip 2. tura kalmaya çalışacaklar.

Arkadaşın attığı twitleri eklemiştim. Hesabını kapatmış veya twitleri silmiş sanırım.

Pankartı asan kişi Ahmet Ç değil, Vera Çakmak'tı.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,520
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Ak parti değilim ama başka parti mi var beyler gözünüzü açın Allahin yolu bir #akpartiliyiz
Amin inşallah evellallah suphanallah kuran namaz elhamdülillah bismillah eüzübismillah ayet el kürsi
ronaldo messi

evet abi erdoğan ERDOĞAN E R D O Ğ A NN

Bura.K

80+ Silver
Ekonominin iyi yönetilmemesinin milyon tane parametresi var. Ambargoları hafife alıyorsunuz veya göz ardı ediyorsunuz. Neden ambargo yediğimizi de umursamıyorsunuz sanırım. Başımızdaki adam değişince ekonomi kalkınır, gibi bir hayâle kapılmıyorsunuz umarım. Üretime destek vermediğin sürece, ekonomi iyileşmez.

Ayrıca, ben savunduğum partinin yanlışlarını da eleştiriyorum. Burada "Vecihi Hürkuş başına gelenleri hak etti." diyen yorumları bile gördüm. Bense, üye olduğum ilk günden beri 2007 yılındaki "uçak kazasını" eleştiriyorum. Devlet korumalıydı, koruyamadı. Failler de bulunamadı. 2010 yılında kafası kesilerek öldürülen Selçuk Bayraktar'ın kuzeni, Özdemir Bayraktar'ın da faili bulunamadı. Ben bunları eleştirdiğim gibi, yaptığı güzel işleri de söylüyorum.
İlk öncelikle CHP başa geçince anında ekonomi düzelecek gibi bir söylemi savunmadım, nereden uydurdun? En iyi ekonomi başkanı gelsin, en iyi Cumhurbaşkanı olsun ülke minimum 5-10 yılda anca düzelir. Ambargo olaylarını biliyorum zaten. Üretime desteği sadece Savunma-Sanayi'de veriyoruz. Tarım ülkesinde tarıma destek vermiyoruz. Bu arada neden üstüne alındın? Mesajımda isim vermedim. Üstüne alınıyor isen bu senin sorunun dostum.
Bu arada CHP adam gibi adaylar çıkarırsa AKP kıyasla ekonomiyi daha iyi yönetir.

Aday olmayacağını açıkladı. CHP'nin adayı Kemal Kılıçdaroğlu olacak. Muhtemelen tek adayla değil, birçok adayla seçime girip 2. tura kalmaya çalışacaklar.

Arkadaşın attığı twitleri eklemiştim. Hesabını kapatmış veya twitleri silmiş sanırım.

Pankartı asan kişi Ahmet Ç değil, Vera Çakmak'tı.
Diğer etiketler şimdi geldi. Mesajı yanlış anlamayın bu arada : D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,120
Üyeler
160,948
Son üye
Borann1905
Top Bottom