Neler Yeni

Vera Çakmak'tan "Hudut Namustur" Pankartı Açıklaması

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,585
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Onu bunu anlamam kardeş AK PARTİLİ OLMAK ONURLU OLMAKTİR YA HAK AK PARTİ ALLAHA ŞÜKÜR OSMANLİ TORUNLARİYİZ BİZE KİNSE YİKAMAZ AB* Bile yıkamaz eskiden KUYRUK VARDİ BEYLER SİZ BİLMEZSİNİZ TABİ
Allahım lütfen ironi olsun. İnanmak istemiyorum buna.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
Bize senin gibilerin raporu etkilemez abicim
Bu forumdan kimler kimler geçti, hesapları banlandı 🤣 Argo kullanmaya devam edin lütfen, böylece forum daha nezih bir yer olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk öncelikle CHP başa geçince anında ekonomi düzelecek gibi bir söylemi savunmadım, nereden uydurdun?
Ak Parti dışında en yüksek ihtimali olan kişi, CHP'nin desteklediği aday olacak. Başka alternatif yok.

En iyi ekonomi başkanı gelsin, en iyi Cumhurbaşkanı olsun ülke minimum 5-10 yılda anca düzelir.
Erdoğan gitsin ve olacakları görün. Adım adım...

Ambargo olaylarını biliyorum zaten.
Ambargo olaylarını biliyorsan, ekonominin neden battığını da biliyorsundur. Tek sebebi ambargolar değil ama büyük bir sebebi, ambargolar.

Üretime desteği sadece Savunma-Sanayi'de veriyoruz. Tarım ülkesinde tarıma destek vermiyoruz.
Sadece Savunma Sanayiine destek vermiyoruz. Fakat en çok bu alana destek veriyoruz. Çünkü, tüm ülkeler ilk olarak savunmasını güçlendirir. Savunma Sanayinde edindikleri bilgileri, zamanla sivil kullanıma aktarırlar. Araştırabilirsin, internet ve LCD ekran falan, ilk olarak orduda kullanıldı. Sonradan sivil kullanıma geldi. Biz de bunu yapıyoruz.

Tarıma da destek veriliyor. Dilersen anlatabilirim verilen destekleri. "Bunlar zaten yapılması gereken şeyler." deyip geçeceksen hiç uğraşmayayım.

Bu arada neden üstüne alındın? Mesajımda isim vermedim. Üstüne alınıyor isen bu senin sorunun dostum.
Benim açtığım konuya yazıyorsun. Cevap vermek doğal hakkım sanırım. Üstüme alındığım yok, alınmama da gerek yok.

Bu arada CHP adam gibi adaylar çıkarırsa AKP kıyasla ekonomiyi daha iyi yönetir.
Mümkün değil, vizyon yok onlarda. Belediyeleri yönetmelerinden görüyoruz. Ve, CHP'nin adayı Kılıçdaroğlu olacak. Başka türlüsü, Kılıçdaroğlu'nun koltuğu kaybetmesiyle sonuçlanır.

Diğer etiketler şimdi geldi. Mesajı yanlış anlamayın bu arada : D
Yanlış anlayacak bir şey yok yaa. Darılmam ben böyle şeylere 😁

Son düzenleme:

Bura.K

80+ Silver
Bu forumdan kimler kimler geçti, hesapları banlandı 🤣 Argo kullanmaya devam edin lütfen, böylece forum daha nezih bir yer olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ak Parti dışında en yüksek ihtimali olan kişi, CHP'nin desteklediği aday olacak. Başka alternatif yok.

Erdoğan gitsin ve olacakları görün. Adım adım...

Ambargo olaylarını biliyorsan, ekonominin neden battığını da biliyorsundur. Tek sebebi ambargolar değil ama büyük bir sebebi, ambargolar.

Sadece Savunma Sanayiine destek vermiyoruz. Fakat en çok bu alana destek veriyoruz. Çünkü, tüm ülkeler ilk olarak savunmasını güçlendirir. Savunma Sanayinde edindikleri bilgileri, zamanla sivil kullanıma aktarırlar. Araştırabilirsin, internet ve LCD ekran falan, ilk olarak orduda kullanıldı. Sonradan sivil kullanıma geldi. Biz de bunu yapıyoruz.

Tarıma da destek veriliyor. Dilersen anlatabilirim verilen destekleri. "Bunlar zaten yapılması gereken şeyler." deyip geçeceksen hiç uğraşmayayım.

Benim açtığım konuya yazıyorsun. Cevap vermek doğal hakkım sanırım. Üstüme alındığım yok, alınmama da gerek yok.

Mümkün değil, vizyon yok onlarda. Belediyeleri yönetmelerinden görüyoruz. Ve, CHP'nin adayı Kılıçdaroğlu olacak. Başka türlüsü, Kılıçdaroğlu'nun koltuğu kaybetmesiyle sonuçlanır.

Yanlış anlayacak bir şey yok yaa. Darılmam ben böyle şeylere 😁
"Vizyon yok onlarda" derken genelleme yapman hoşuma gitmedi onu baştan belirteyim. KK'nin aday olmasını zaten bende istemiyorum. Bu arada Savunma Sanayisine yaptığımız yatırımın bir kısmını halka ayırsak bize yeter bile (şu anki ekonomi için konuşuyorum.)
KK aday olursa zaten kaybeder ve aday olursa AKP adına çalıştığını düşüneceğim artık.
Tarıma verilen desteklerin hepsi yetersiz ve evet, o desteklerin verilmesi gerekiyor. Verilmezse çiftçilerin isyanı İktidarı nasıl etkiler anlayabilirsin. Şu anda bende çiftçilik yapıyorum ve emin ol köyümüz deki tüm herkes zor durumda ve yardımlardan memnun değil. Ek olarak borç batağına düşmüş durumdalar.
Savunma sanayisine yatırım yapmayalım demedim zaten. Biraz da üretime destek çıkalım. En çok çay satan ÇayKur zarar ediyor, senin aklın bunu alıyor mu?
Erdoğan gidince (Adam gibi birisi gelirse) ortalık cehennemlik olmayacak. Türkiye'yi Erdoğan'dan ibaret görmeyin artık. Adam ekonomiyi ve dış ilişkileri yönetemiyor gayet açık ve net. Başkasının gelmesi şart. Ben ülkenin hâlinden hiç memnun değilim ve ülke kendi ekonomisine kıyasla bilmem kaç kat borca batmış. Yanlış anlamayın ama Mustafa Kemal Atatürk bile ülkenin başına geçse 10 yılda düzelmez.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
"Vizyon yok onlarda" derken genelleme yapman hoşuma gitmedi onu baştan belirteyim.
Şu anki CHP yönetimini kastetmiştim. Oy verenlerden ve milyon tane parti üyesinden bahsetmiyorum.

KK'nin aday olmasını zaten bende istemiyorum. KK aday olursa zaten kaybeder ve aday olursa AKP adına çalıştığını düşüneceğim artık.
Aday olmazsa, genel başkanlığı kaybeder. Ölene veya ifşâ olana kadar o koltuğu bırakmaz kendisi. Ak Parti'ye çalıştığını birçok yakınım söylüyor ama inanmıyorum. Koltuk sevdasından başka bir şey değil.

Bu arada Savunma Sanayisine yaptığımız yatırımın bir kısmını halka ayırsak bize yeter bile (şu anki ekonomi için konuşuyorum.)
Şu an ekonominin düzelmesi için, stok yapana aracıların ortadan kaldırılması gerekiyor. Tarladan 90 kuruşa satılan domates, İstanbul'da kaç lira oluyor... Aracıların her biri üzerine kâr payı koyduğu için durum böyle. Yeni bir sistem getirilmeli. Savunma Sanayii konusunda zaten gerideyiz, fren yapma lüksümüz yok.

Tarıma verilen desteklerin hepsi yetersiz ve evet, o desteklerin verilmesi gerekiyor. Verilmezse çiftçilerin isyanı İktidarı nasıl etkiler anlayabilirsin. Şu anda bende çiftçilik yapıyorum ve emin ol köyümüz deki tüm herkes zor durumda ve yardımlardan memnun değil. Ek olarak borç batağına düşmüş durumdalar.
Savunma sanayisine yatırım yapmayalım demedim zaten. Biraz da üretime destek çıkalım.
Hocam, benim akrabalarım da çiftçi. Baba tarafımın neredeyse hepsi... Ve hepsi de -muhalif olmalarına rağmen- çok güzel kazanıyorlar. Destekleme parası falan, baya sağlam para kaldırıyorlar. (İktidar yanlısı oldukları için destekleme aldığını söylersiniz diye, muhalif olduklarını belirttim.) Fox TV'ye çıkıp, "Destekleme alamıyorum." diyen amca yalanlanmıştı hatırlarsanız. Para aldığı belge önüne getirilince, "Oğlum almış, haberim yok, beni böyle konuşturdular." diye yan çizdi.

En çok çay satan ÇayKur zarar ediyor, senin aklın bunu alıyor mu?
Hayır, mantıklı gelmiyor. Zarar etmemesi lazım.

Erdoğan gidince (Adam gibi birisi gelirse) ortalık cehennemlik olmayacak. Türkiye'yi Erdoğan'dan ibaret görmeyin artık. Adam ekonomiyi ve dış ilişkileri yönetemiyor gayet açık ve net. Başkasının gelmesi şart. Ben ülkenin hâlinden hiç memnun değilim ve ülke kendi ekonomisine kıyasla bilmem kaç kat borca batmış. Yanlış anlamayın ama Mustafa Kemal Atatürk bile ülkenin başına geçse 10 yılda düzelmez.
Muhtemel adaylara bakarsan, adam gibi birinin gelmeyeceğini anlarsın. Ve, dış politikada Erdoğan kadar başarılı olan birini görebilir miyiz; bilmiyorum. En çok beğendiğim yanı dış politika. Doğu Akdeniz, Kıbrıs, Libya, Kıbrıs, Suriye ve Karabağ'da yaptıklarını yürekten destekliyorum. Afrika ülkelerine açılmasını ve ilişkilerin iyileştirilmesini, ticarî antlaşmaların yapılmasını yürekten destekliyorum. İngiltere ile yaptığımız stratejik ortaklık, Pakistan ile olan ilişkilerimiz... Kılıçdaroğlu gelirse bunların hepsi kaybedilir ve bu yüzden de gelemez. Vizyon yok adamda. Genel Başkanlık koltuğunu kaybetmemek için; aday olmaya, yani seçimi kaybetmeye mahkûm.

Ekonomi, 2023'ten önce toparlamaya gidecektir. Seçimi yüksek oy oranıyla kazanması için bunu yapmalı Ak Parti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,106
Üyeler
160,948
Son üye
Borann1905
Top Bottom