Vergi indirimi sadece Türkiye de üretilen cihazlarda geçerli.

Geçen gün bu konu üzerine yaptığım bir yorum herkes bi sen biliyon dedi :D alın size bilmek.İyi günler artık alırsınız BELİRLENEN BİR FİYATTAKİ şayomiyi...Alıntıyı görüntüle
tahmin ettiğim gibi oldu zaten neyse 2024 sonbaharına yada 2025 kışına kadar devam ederse indirimli bi casper alırız artık .d

Alışveriş sitelerine yeni bir filtre bölümü eklenir. > Türkiye'de Üretilenler.

50k sınırmış galiba. Samsung un çoğu telefonu burda birleştiriliyor diye biliyorum. Yakında görürüz zaten. Eğer öyle bişey yoksa 50k laptop alınır biraz düşükten satılıp bazı modeller alınabilir.

haci iste o onemli biz türk malı diye biliyoruz ama üretim nerede ben bilmiyorum dediğin gibiyse laptop almak isteyene yarar ama
benim naçizane görüşüm almak isteyen bunu beklemesin laptopta ötv zaten yok o zamana kadar fiyatlar zaten artacak
Burada montajlanıyor orada sorun yok hocam fakat laptopta sadece %18'lik bir KDV var. Bu da gelen zamı anca karşılar zaten.
Yani kısacası padişahımız Recep Tayyip Erdoğan sultan halifemiz yine bizi kandırarak diyor ki ''ALMAYIN EHEHEHEHE''

Son düzenleme:
s.Excalibur .d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vestel venüs, xiomi note05, samsunga10 değil Samsung A02 türk gençlerine hayırlı uğurlu olsun. Fetöcülerin dağdakilerin bile elinde daha iyi telefon vardır ahsjahs
Doğru katılıyorum
Excalibur konusunda ciddi g870 kasalı 4000 serisi alınabilir

Aga hala mort olacaksın falan yazıyorlar ya bide. Ben öyle çıkmaz her telefonu alabiliriz falan demiyorum ve demedim :D Sadece henüz resmi kaynak yok diyorum hala aşağılamaya çalışıyor, komik duruyorsunuz xD

Geri