Neler Yeni

Yardım Vestel V3 5580 açılmıyor 😟

Merve

80+ Bronze
Arkadaşlar bu telefon abimin eski telefonun çok rahat kullanıyordu oyunda gündelik kullanımda vs bi ara kenara koydu ben istedim ama aldığımda açılmıyor du açma tuşuna baya basılı tutuyorum yinede açılmıyor kaç kez şarj ettim lütfen yardım edebilir misiniz neler yapmam lazım hiç olmazsa telefoncuya vercem

Petrichor

80+ Silver
Arkadaşlar bu telefon abimin eski telefonun çok rahat kullanıyordu oyunda gündelik kullanımda vs bi ara kenara koydu ben istedim ama aldığımda açılmıyor du açma tuşuna baya basılı tutuyorum yinede açılmıyor kaç kez şarj ettim lütfen yardım edebilir misiniz neler yapmam lazım hiç olmazsa telefoncuya vercem
tuş mu basmıyor güç mü girmiyor onu bul knk

Umutcan12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
685
İsim
Umutcan
şarjda 15-30 dakika kadar tut ve tekrardan dene.

Merve

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben bir ara bataryada güç olup olmadığını anlamak için iletken kısmına dilimi deydirdim az biraz elektirk geldi çok ufacık karıncalanma oldu sonra telefonun içi yanmıştı onu öğrendim :)
Bende yapimmi ?

Merve

80+ Bronze
Bataryada elektirik var dilimi titretti azcik sorun nerde olabilir

Merve

80+ Bronze
telefon ısınıyorsa hafiften ekranda olabilir yani işlemci sıcaklığı varsa telefon arkada çalışıyordur
ya da depolama birimi gitmiş olabilir belli olmaz ses var mı ona bak
Hiç bir şey yok şuan tel de ses görüntü arka plan vs.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,374
Üyeler
164,301
Son üye
arthurelyrion
Top Bottom