Yardım Vestel Venüs V3 5580 Batarya Sorunu

Dejour

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
490
Orijinal batarya 3 Yıl dayandı ömrünü doldurunca yeni bir batarya aldım onun markasıda 'PROTECH' idi 80 Tl'ye almıştım 6 ay geçtikten sonra onunda ömrü doldu
yeni bir batarya alıcam orijinal diye satılan bataryalarda çakma çıkıyor 'Deji' firmasıda bu cihaz için batarya üretmiyor bende 'Samsung Galaxy J7' Deji bataryasına baktım acaba olurmu diye?

sorum şu ne yapmalıyım?
yeni cihaz alamam

Orijinal batarya 3 Yıl dayandı ömrünü doldurunca yeni bir batarya aldım onun markasıda 'PROTECH' idi 80 TL'ye almıştım 6 ay geçtikten sonra onunda ömrü doldu
yeni bir batarya alıcam orijinal diye satılan bataryalarda çakma çıkıyor 'Deji' firmasıda bu cihaz için batarya üretmiyor bende 'Samsung Galaxy J7' Deji bataryasına baktım acaba olurmu diye?

sorum şu ne yapmalıyım?
yeni cihaz alamam
Telefon zaten çok eski ve kötü aynı bataryadan alıp kullanın zaten 50 lira bir şey.

Orijinal batarya 3 Yıl dayandı ömrünü doldurunca yeni bir batarya aldım onun markasıda 'PROTECH' idi 80 TL'ye almıştım 6 ay geçtikten sonra onunda ömrü doldu

sorum şu ne yapmalıyım?
yeni cihaz alamam
O zaman bu döngü yeni cihaz alana kadar devam edecek. telefonu satıp yeni cihaz alabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,735
Üyeler
174,232
Son üye
Kanyev
Geri