birisi curvedDostlar vg248qz hapsiburada da 1400 TL olarak indirimde kullanan var mi Birde vg248qe ile farki nedir
prdn ben curved olarak biliyodumYotube incelemelerinde ikiside normal monitor olarak gozukuyor
Yani acer markasi nasil bir monitor çıkaracagindan ve satici cok guven vermediginden dolayi bakmadim ona ama tskO bütçeye bunu öneririm.
ACER Vg240y 24 Inç 1ms 144hz 250 Nits Freesync (2xhdmı+dp) Çerçevesiz Full Hd Ips Gaming Siyah Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ACER Vg240y 24 Inç 1ms 144hz 250 Nits Freesync (2xhdmı+dp) Çerçevesiz Full Hd Ips Gaming Siyah Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Güvenilir, Asus'un bu monitörlerini önermem.Yani acer markasi nasil bir monitor çıkaracagindan ve satici cok guven vermediginden dolayi bakmadim ona ama tsk
VP249QGR varken bunu alma.Dostlar vg248qz hapsiburada da 1400 TL olarak indirimde kullanan var mi Birde vg248qe ile farki nedir
bu mu asus tuf mu sence?O bütçeye bunu öneririm.
ACER Vg240y 24 Inç 1ms 144hz 250 Nits Freesync (2xhdmı+dp) Çerçevesiz Full Hd Ips Gaming Siyah Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ACER Vg240y 24 Inç 1ms 144hz 250 Nits Freesync (2xhdmı+dp) Çerçevesiz Full Hd Ips Gaming Siyah Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Asus TUF.bu mu Asus tuf mu sence?