LalaMüfik
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,048
- İsim
- Melih k.
Evet arkadaşlar bugün sizlerle ilk incelememi yapıyorum bugünkü konuğumuz Vg24vq
İlk olarak kargolama ve kutu içeriğinden bahsedeyim;
Kargo gerçekten çok sağlam bir paketleme açarken biraz yordu
Kutu içeriği ise monitör,monitörün ayağı(ayrı geliyor takması çok kolay),Display port kablosu,monitörün güç adaptörü
İlk bakış;
İlk bakış monitör cidden büyük yer kaplıyor eğer masanız geniş değilse klavye ile birlikte sığmayabilir
Monitör cidden sağlam duruyor yerli yerinde asla o zayıf bacaklı monitörler gibi üflesen uçacak hissi vermiyor gayet güçlü duruyor
1 ay kullanım;
Elim monitöre çok çarptı sadece 1 ay içinde ama hiç korku bile olmuyor çünkü sallanmıyor bile monitör
Oyun oynadım film seyrettim pivot özelliğini kullandım ve renk canlılığı yeter de artar bile
Fakat pivot özelliği pek iyi değil sebebi ise curved olduğu için monitör dik olduğunda yukarı çıkıyor garip bir görüntü oluyor var mı var ama hoş değil
+ yönleri
Fiyatı özelliklerine ve dolar kuruna göre uygun 1850 tl ye bulunabiliyordu son baktığımda
350 candela doygunluğa sahip olması
144hz ve yazılımsal 1 ms olması
Arkadaki tuşlardan monitörün ayarlarını farklı modlara değiştirebilmemiz
Curved ın abartıya kaçmaması tatlı durması
Pivot olması
- yönleri
Pivot özelliği olması için olmuş curved olduğu için kullanışlı değil
Panelin alt kısmı ısınıyor
Çok yer kaplaması
Bu arada söylemeyi unuttum amd ve nvidia ekran kartlarıyla yüzde yüz uyumlu çalışıyor
Evet arkadaşlar bitti ilk incelememdi eksiklerim ve kusurlarım olduysa affola daha iyisini yapmam için tavsilerinizi bekliyorum.
İlk olarak kargolama ve kutu içeriğinden bahsedeyim;
Kargo gerçekten çok sağlam bir paketleme açarken biraz yordu
Kutu içeriği ise monitör,monitörün ayağı(ayrı geliyor takması çok kolay),Display port kablosu,monitörün güç adaptörü
İlk bakış;
İlk bakış monitör cidden büyük yer kaplıyor eğer masanız geniş değilse klavye ile birlikte sığmayabilir
Monitör cidden sağlam duruyor yerli yerinde asla o zayıf bacaklı monitörler gibi üflesen uçacak hissi vermiyor gayet güçlü duruyor
1 ay kullanım;
Elim monitöre çok çarptı sadece 1 ay içinde ama hiç korku bile olmuyor çünkü sallanmıyor bile monitör
Oyun oynadım film seyrettim pivot özelliğini kullandım ve renk canlılığı yeter de artar bile
Fakat pivot özelliği pek iyi değil sebebi ise curved olduğu için monitör dik olduğunda yukarı çıkıyor garip bir görüntü oluyor var mı var ama hoş değil
+ yönleri
Fiyatı özelliklerine ve dolar kuruna göre uygun 1850 tl ye bulunabiliyordu son baktığımda
350 candela doygunluğa sahip olması
144hz ve yazılımsal 1 ms olması
Arkadaki tuşlardan monitörün ayarlarını farklı modlara değiştirebilmemiz
Curved ın abartıya kaçmaması tatlı durması
Pivot olması
- yönleri
Pivot özelliği olması için olmuş curved olduğu için kullanışlı değil
Panelin alt kısmı ısınıyor
Çok yer kaplaması
Bu arada söylemeyi unuttum amd ve nvidia ekran kartlarıyla yüzde yüz uyumlu çalışıyor
Evet arkadaşlar bitti ilk incelememdi eksiklerim ve kusurlarım olduysa affola daha iyisini yapmam için tavsilerinizi bekliyorum.