Merhabalar. Size başımdan geçen eski ve küçük bir olayı anlatacağım. O korku beni hala korkutuyor. Böyle bir şey mümkün müdür? 2017-18de 50" vestel televizyon almıştık. Bende de casper nirvana gt630mli falan öyle bi laptop vardı ve bu laptopla cod ghost bf3, bf4 gibi oyunlar oynuyordum. Daha iyi oyun deneyimi için vga ile laptopu bağladım. Olması gerektiği gibi gayet normal çalıştı. Bir gün ailem evde yokken bir daha laptopu tvye vga ile bağlamaya çalıştım vga yı ilk tvye taktım ve öbür ucu laptopun vgasına değdirmemle kıvılcım atması bir oldu. Çok şaşırmıştım yanlış gördüm heralde diye bir daha laptopun vga girişine vgayı taktım ve bu sefer birden cazır cuzur ederek hem laptop hem tv kapandı. Laptoptan dumanlar gelmeye başladı ama fitil dumanı gibi hemen geçti. Laptopun anakartı ekran kartı yanmış. Tvnin ise anakartı ve ekranı yanmıştı. Çocukluk aklımla ve korkusuyla aileme olanı anlattım ve tvnin kendi kendine bozulduğunu söyleyerek garantiye verdik. Annemin ilk düz ekran tvsi olduğu için onun için çok değerliydi ve tamiri için kendi kendine böyle oldu demiştik. Neyse hala aynı tvyi kullanıyoruz ama anakartı tamir edilmiş ekran hala aynı. Yani yanık şekilde garantiden aldık ve ekranda hala yanık izleri duruyor.
Asıl sorum şu olacak. Şimdi asus laptopa sahibim ve call of duty modern warfare 2022 oynamak için laptopu tvye hdmı ile bağlamak istiyorum. Bu yaşamış olduğum sorun tekrar başıma gelir mi? tv umrumda değil ama laptopumdan olmak istemiyorum fiyatı da ucuz değil. Bana kalırsa yaşamış olduğum durum çok saçma ve olmaması gerekirdi. Siz ne dersiniz?
Asıl sorum şu olacak. Şimdi asus laptopa sahibim ve call of duty modern warfare 2022 oynamak için laptopu tvye hdmı ile bağlamak istiyorum. Bu yaşamış olduğum sorun tekrar başıma gelir mi? tv umrumda değil ama laptopumdan olmak istemiyorum fiyatı da ucuz değil. Bana kalırsa yaşamış olduğum durum çok saçma ve olmaması gerekirdi. Siz ne dersiniz?