Neler Yeni

Yardım VGN f1 pro takılma sorunları

KHaRooN0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Emirhan Batmaz
merhabalar 2 hafta belki daha fazla önce f1 pro aldım daha sonra 4k dongle satın aldım kullanıyordum ama 2-3 gündür takılmalar oluyor neden bilemiyorum kronik bir sorun mu yoksa başka bir nedeni
olabilir mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

4k alıcısı ile kullanıyordum sorun alıcıda mı diye 1k lık alıcısını geri taktım takılmalar olmadı sorun 4k alıcısında gibi duruyor ne yapmalıyım

Son düzenleme:

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
İşlemcin ne? 4k hz için düşük kalıyor olabilir.

Uzatma kablosunu kullanıyorsun değil mi? Yani dongle mouse'a yakın?

KHaRooN0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Emirhan Batmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemcin ne? 4k hz için düşük kalıyor olabilir.

Uzatma kablosunu kullanıyorsun değil mi? Yani dongle mouse'a yakın?
dongle ile mouse arası 15 cm falan var belki daha az
işlemcim i5 12400F

Scheibe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Burak t
merhabalar 2 hafta belki daha fazla önce f1 pro aldım daha sonra 4k dongle satın aldım kullanıyordum ama 2-3 gündür takılmalar oluyor neden bilemiyorum kronik bir sorun mu yoksa başka bir nedeni
olabilir mi

4k alıcısı ile kullanıyordum sorun alıcıda mı diye 1k lık alıcısını geri taktım takılmalar olmadı sorun 4k alıcısında gibi duruyor ne yapmalıyım
4k destekli oyun sayısı çok az normal 2k hz dene mouseluk yada dongle ile ilgili değil

KHaRooN0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Emirhan Batmaz
12400f sorun olmaması lazım aslında. Başka PC'ye takıp deneme şansın varsa bi dene. Başka USB portuna takarak dene.
dongle satın alalı 10 gün oldu hiç bir sıkıntı yoktu şu 1 kaç gündür takılmalar oluyor oyun oynayamıyorum

KHaRooN0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Emirhan Batmaz
4k destekli oyun sayısı çok az normal 2k hz dene mouseluk yada dongle ile ilgili değil
sorun oynalarla mı bilemiyorum bilgisayarda hiç bir şey açık olmasın mouse hareket ettireyim takılarak gidiyor

İade et o zaman 1k kullan yada değişim talep et.
wrait esports whatsapp destek hattından mesaj attım ama haftasonu olduğu için pazartesi bir geri dönüş alabileceğim

S1BY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Baran TAN
sorun oynalarla mı bilemiyorum bilgisayarda hiç bir şey açık olmasın mouse hareket ettireyim takılarak gidiyor

wrait esports whatsapp destek hattından mesaj attım ama haftasonu olduğu için pazartesi bir geri dönüş alabileceğim
Çözebildiniz mi hocam sorunu

KHaRooN0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Emirhan Batmaz
Çözebildiniz mi hocam sorunu
Hocam takılmalar çok sık oluyordu bende wraithesport mail üzerinde iletişime geçtim onlarda böyle bir sorunu çözebilmek için Garanti sürecini başlatmak için servise yollamamı istediler yolladım 1 hafta inceleme oldu inceleme sonrası mouse switchlerinin bozuk olduğunu tamir edileceğini söylediler 1 hafta da öyle bekledim toplam 2 hafta sonra bana tamir edilmiş bir şekilde geri geldi ve sorunsuz bir şekilde kullandım eğer sizde böyle bir sorun yaşıyorsanız mail üzerinden iletişime geçmenizi öneririm

• Beğen
Reaksiyonlar: S1BY
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,181
Üyeler
163,958
Son üye
emirct
Top Bottom