Video izlerken tam ekran siyah olma sorunu

Omeraslan93

80+ Silver
Reaksiyon skoru
802
MONITOR LINK
Monitoru yenı aldım.Pc bi kaç saat sonra video izlerken tam ekranda şunu yapıyor yazılımsal mı yoksa monitörü iade mi edeyım anlayamadım.Tam ekran yapmadıgım surece sorun olmuyor.Dp kablosunu değiştirdim şu an düzeldi.Kablodan mı acaba yoksa monitörden mi anlayan bakabilir mi?Monıtoru ayrıca HDM kablosuyla ps5te kullanıyorum ps5te böyle bir sorun olmadı.Monıtorun lınkını ekledım oraya bakarsanız ona göre bir yol izleyeyim.

Hocam Kullandığın monitör çok yüksek bir bant genişliğine ihtiyaç duyuyor. ilk taktığın DisplayPort kablosu kalitesizse böylr bi sorun yaşaman muhtemeldir.
Monitörü iade etmene gerek yok. Yeni kablo ile sorunsuz çalışıyorsa güle güle kullanabilirsin. Eğer yine yaparsa tarayıcı ayarını kapatman yeterli olacaktır.

Hocam Kullandığın monitör çok yüksek bir bant genişliğine ihtiyaç duyuyor. ilk taktığın DisplayPort kablosu kalitesizse böylr bi sorun yaşaman muhtemeldir.
Monitörü iade etmene gerek yok. Yeni kablo ile sorunsuz çalışıyorsa güle güle kullanabilirsin. Eğer yine yaparsa tarayıcı ayarını kapatman yeterli olacaktır.
Acerdi eskı monıtorun kablosu.Kutudan çıkan asus tuf dp kablosunu taktım sorun yok tekrarlarsa değişim talep etmeyı dusunuyorum.Eminde olamadım acaba amd ekran kartı yazılımı yada pc guncellemelerınden sonra mı oldu?Eskı monıtorde boyle bır sorunla karsılasmadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,171,789
Üyeler
186,105
Son üye
Gwinro
Geri