E3 2019'dan beri sırra kadem basmış oyunumuz, Rainbow Six Parasite'den 5 dakikalık bir oynanış videosu sızdırıldı. Hadi göz atalım;
Videoda da görebileceğiniz gibi hızlı ve gergin bir atmosfere sahip olan oyun oynanış mekanikleri açısından Rainbow Six: Siege'i çağrıştırıyor. Daha önce de sistem gereksinimleri sızdırılan oyunun hiç de fena görünmediğini söyleyebiliriz. Bu videonun kaç saat daha hayatta kalacağını bilemiyorum, hemen izlemelisiniz.
İlk oyundan tanıdığımız Alibi, Ela ve Vigil oyunumuzda gözüküyor. Önceki oyunlarda ki teçhizatımızlar ise hemen hemen, neredeyse aynı ilk oyun ile. R6S'de normalde düşmanlarımız normal insanlar iken bu oyunda parazitlenmiş canavarlar olduğunu görebiliyoruz. Eski oyuna göre oyunu hafif bir korku teması eklenmiş.
(Maalesef bu oyunda beni çok mutlu edemedi. Uzun süredir geliştirilen ve hiçbir bilgi verilmeyen oyunlardan bu görüntüleri görmek biraz üzdü. Çünkü neredeyse ilk oyunla aynı. Sanki yeni bir oyun modu gelmiş gibi. Çıkışını merakla bekliyorum yine de.)
https://www.dsogaming.com/videotrai...d-gameplay-footage-from-rainbow-six-parasite/
Son düzenleme: