Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Bu fiyat bandına güzel baya güzel bir monitör, başarılar.
Pivot dediniz mi akan sular durur hocamLG monitör ile arasında 500TL fark var 500TL fark vermeye değer mi? IPS pivot için 500TL verilir mi yani?
Mesaj otomatik birleştirildi:
GtG
Liste güncel değil, kontrol yapmadım bakıp duruma göre kaldırırımAOC G2790VXA 27" 1 Ms 144 Hz
Asus VG248QG 24" 165 Hz 0.5ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD TN Oyuncu Monitörü
Bu iki monitörü listenizden kaldırmanızı öneririm.
Çok sevinirim. Ayrıca varsa farklı ekipman veya donanım listeniz atarsanız yine mutlu olurum. Keza bu aralar 1-2 ürün bakıyorumda.Liste güncel değil, kontrol yapmadım bakıp duruma göre kaldırırım
+AOC G2790VXA 27" 1 Ms 144 Hz
Asus VG248QG 24" 165 Hz 0.5ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD TN Oyuncu Monitörü
Bu iki monitörü listenizden kaldırmanızı öneririm.
Bunlar yine de alınabilecek monitörler. Hepsinin bir alınabilitesi var. Lakin attıklarımdan özellikle asus olanın alınabilirlik lafında a bile olamaz.+
Philips 242E1GAJ
LG 22MK400H
Monster Aryond A32
Dell S2421HGF
Acer KG251QJbmidpx
Gamebooster GB-2709FF
Gamebooster hakkında yorum yapmayacağım fakat onun dışındakilerde ya pahalı yada ghosting sorunlu modeller. Daha iyi alternatifi var hepsininBunlar yine de alınabilecek monitörler. Hepsinin bir alınabilitesi var. Lakin attıklarımdan özellikle asus olanın alınabilirlik lafında a bile olamaz.
Piyasa çok bakmıyorum doğrudur. Ben sadece en çok gözüme absürt gelenleri seçtim.Gamebooster hakkında yorum yapmayacağım fakat onun dışındakilerde ya pahalı yada ghosting sorunlu modeller. Daha iyi alternatifi var hepsinin
niye gülüyorsunuz?Sağol abi