Neler Yeni

Viewsonic xg2405 Monitörde otomatik parlaklık değişme sorunu (Win 10)

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
burç
Arkadaşlar bu monitörü aldıktan sonra ne ayarı yaparsam yapayım hangi videoyu ya da yazıyı okursam okuyayım kendi kendine parlaklığın internet sayfalarında kısılması oyuna ya da bir uygulama açıldığında artıp benim normal monitör üzerinden ayarladığım parlaklık ayarına dönmesi sorununun çözümünü bulamadım. Güç planlarında aradım yok, win 10 için bir ayar aradım yok, monitör ayarlarında aradım yok... Ben işin içinden çıkamadım. Ekran kartım rx 580, onun ayarlarını da kurcaladım yine yok. Bunun olayı hakkında bilgi sahibi, yardımcı olabilir misiniz? Masaüstü ve internet sayfalarında ekran ayarlardaki parlaklık ayarına uymayıp kısık duruyor ve oyuna tıkladığımda tam ekran olur olmaz parlaklık birden artıyor olması gereken hale dönüyor. Yani kendince sanki bir tasarruf modu gibi duruyor bunun için güç planları dahil bir çok yere baktım aradım taradım en sonun da size danışmak istedim.. Şunu da düşünmeye başladım en son, acaba bu monitörün kendi bizim değiştiremediğimiz bir ayar falan mı? Monitörden mi kaynaklı yoksa? Win 10 pro işletim sistemim güncel, ekran kartı ve driverlar güncel. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,384
Üyeler
161,039
Son üye
unrealsorrow
Top Bottom