Yardım Viewsonic Xg2431 nereden alabilirim?

IATLASI

80+ Silver
Reaksiyon skoru
869
Ölü pixel çıktığında iade veya değişim yapabileceğim bit yer var mı? Şuan itopyada indirimde ama orda öyle yapamam sanırım.

benim bildiğim en iyi yer hepsiburada öyleki çok uğraşmıyosun kapından iade alıyor gelip.

Redditte ve blurbustersın forumunda araştırmıştım almadan önce kimsede ölü piksel çıkmamış yada ben göremedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim bildiğim en iyi yer hepsiburada öyleki çok uğraşmıyosun kapından iade alıyor gelip.
Bencede 1000 lira daha verip hepsiburada dan almak daha mantıklı herhangi bir sorun olursa diye

Redditte ve blurbustersın forumunda araştırmıştım almadan önce kimsede ölü piksel çıkmamış yada ben göremedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bencede 1000 lira daha verip hepsiburada dan almak daha mantıklı herhangi bir sorun olursa diye
genellikle orada fiyatı uygun oluyor ama dediğin gibi 1000 tl fark varsa haliyle alınmaz

İtopyada 10.400 mü me hepsi burada kendi 14000 e satıyordu dün
hepsiburadanın satış stratejisi böyle eğer alıcı bulursa ki buluyor pahalıya satabildiğini satıyor (kendimden biliyorum) sonra esas fiyatını indirirmli olarak gösteriyor sattıkça satıyor.akıllı olan anlar nedemek istediğimi.

hepsiburadanın satış stratejisi böyle eğer alıcı bulursa ki buluyor pahalıya satabildiğini satıyor (kendimden biliyorum) sonra esas fiyatını indirirmli olarak gösteriyor sattıkça satıyor.akıllı olan anlar nedemek istediğimi.
Anladım keşke şuan indirimli gösterip 11 bine filan düşürsede alsam

XG2431 modeli premium ürünü olarak geçiyor. Ölü piksel ve arıza gibi durumlarda birebir değişim yapıyorlar. Ürünün sahibiyim, tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,442
Üyeler
188,936
Son üye
opitimusprime
Geri