Bencede 1000 lira daha verip hepsiburada dan almak daha mantıklı herhangi bir sorun olursa diyebenim bildiğim en iyi yer hepsiburada öyleki çok uğraşmıyosun kapından iade alıyor gelip.
genellikle orada fiyatı uygun oluyor ama dediğin gibi 1000 tl fark varsa haliyle alınmazRedditte ve blurbustersın forumunda araştırmıştım almadan önce kimsede ölü piksel çıkmamış yada ben göremedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bencede 1000 lira daha verip hepsiburada dan almak daha mantıklı herhangi bir sorun olursa diye
Yani alıcak kişinin karar vermesi daha iyi olurgenellikle orada fiyatı uygun oluyor ama dediğin gibi 1000 TL fark varsa haliyle alınmaz
olmaz öyle şey benim karar vermem lazımYani alıcak kişinin karar vermesi daha iyi olur
Yani alıcak kişinin karar vermesi daha iyi olur
İtopyada 10.400 mü me hepsi burada kendi 14000 e satıyordu dünolmaz öyle şey benim karar vermem lazım![]()
hepsiburadanın satış stratejisi böyle eğer alıcı bulursa ki buluyor pahalıya satabildiğini satıyor (kendimden biliyorum) sonra esas fiyatını indirirmli olarak gösteriyor sattıkça satıyor.akıllı olan anlar nedemek istediğimi.İtopyada 10.400 mü me hepsi burada kendi 14000 e satıyordu dün
Anladım keşke şuan indirimli gösterip 11 bine filan düşürsede alsamhepsiburadanın satış stratejisi böyle eğer alıcı bulursa ki buluyor pahalıya satabildiğini satıyor (kendimden biliyorum) sonra esas fiyatını indirirmli olarak gösteriyor sattıkça satıyor.akıllı olan anlar nedemek istediğimi.
konu açıldığı zaman hepsi buradada 11.5 a vardıİtopyada 10.400 mü me hepsi burada kendi 14000 e satıyordu dün
valla görmedim birde hepsi burada satıcısı mıydı?konu açıldığı zaman hepsi buradada 11.5 a vardı