sıradan bir şekilde formatlardam kastın nedir mesela?virüslü bir laptop formatlayacağım. Sıradan bir şekilde formatlardam Windows gider mi?
Direkt flash ile format atacağım o manada dedim.Sıfırlama işlemi(windows ayarları üzerinden) yapmadığın müddetçe bir problem olacağını düşünmüyorum.
Sıradan formattan kastın orjinal iso dosyası ile olan ise en temizi o yöntem zaten.
Flash ile format.sıradan bir şekilde formatlardam kastın nedir mesela?
flash ile format dediğin şey windows yüklemek zaten. bunu yaptığın zaman içindeki verilerin gider.Direkt flash ile format atacağım o manada dedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Flash ile format.
Sanırım açıklayıcı olmamış sorumu düzenleyeyim.
yine çok açıklayıcı olmadı. windows etkinleştirme anahtarı mı gitmesin istiyorsun? windowsu yeniden yüklersen o zaten gitmez.Elimde virüslü bir laptop var. Bunu flash ile formatlayacağım ama üreticinin orijinal Windows’u gitmesin istiyorum. Bu mümkün mü?
Evet konudan anlamadığım için açıklamak zor oluyor. Windows’u sileceğim ve yükleyeceğim ama etkinleştirilmiş Windows gitmesin istiyorum.yine çok açıklayıcı olmadı. windows etkinleştirme anahtarı mı gitmesin istiyorsun? windowsu yeniden yüklersen o zaten gitmez.
Windows lisansı bilgisayarı aldığında etkinse, format atsan da gitmez.Evet konudan anlamadığım için açıklamak zor oluyor. Windows’u sileceğim ve yükleyeceğim ama etkinleştirilmiş Windows gitmesin istiyorum.
Şimdi anladığım kadarı ile ben formatladığımda 1-2 ay sonra formatlamış olmama rağmen Windows etkinleştir yazısı gelmeyecek değil mi?