Neler Yeni

vitesli motorsiklet mi daha tehlikeli scooter mu ?

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
tunahan
babam yamaha ybr ıle kaza yaptı babam bana scoooter aldı 50 cc babama vıteslı motor aldırmak ıstıyorum fakat uf oluruz dıyor ( kaza yaparız ) hanıgısı sızce daha tehlıkelı 50 cc motorla 2 kısı bayır cıkamamaktan bıktım ve sıkıldım :(

ARDELENO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
enes
Aradaki fark hız. Tabi ki de hız daha tehlikeli.

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
2 tekerlek bisiklet hariç hiç kullanmadım. Trafiğe çıkacaksanız her türlü 2 teker çok tehlikeli hız yapmasanız dahi. Çünkü bazı 4 teker ve fazlasını kullananlar 2 tekerlere dikkat etmeden kullanıyor.
Hız yapmadığınız sürece motor ile scooter arasında bariz bir fark olmaz. Kendinizle alakalı bir durumdur.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,324
İsim
BenRoboTdeğilİm
hız = tehlike

CoNKeR

80+ Bronze
Böyle bir genelleme çok yanlış. 50cc vitesli motosiklet alsan da hızın scooter ile yaklaşık olarak aynı olacak. O yüzden vitesli motor daha tehlikelidir cümlesi yanlış.

Bana soracak olursan, 50cc motor trafikte Ybr125'ten çok daha fazla tehlikeli. Yola çıkıyorsun en fazla gidebildiğin hız 50, tır arkandan sıkıştırıyor, 40la giden birini sollamaya çıkıyorsun motor hak getire, canı cıkıyor sollayana kadar. Frenler desen çin malı bütün motorlarda vasat, arkada disk bile yok kampana. Ama ybr olsa altında bu dediklerimin hepsini daha kolay halledeceksin. Bana göre 50 cc en tehlikeli motordur, trafikten saymazlar büyük araçlar (gerçi hiç bir motoru saymıyorlar ya)

Kontfire

80+ Silver
Freni kampanalı ve abs'si bulunmayan motorlar çok tehlikeli. Aslında iki teker olan her şey tehlikeli.

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
tunahan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom