Vodafone 20GB Tarife 182₺

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Tahhüt bitiyor, şimsi geçiliyor mu?

Türk Telekom kullanıyorum 400tl telsiz kullanım borcum var buna geçmek için borcu ödemem mi gerekli yoksa borcuda taşıyabiliyor muyum
devlete ödendiği için taşınır bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçen ki 132 fiyat yeniden gelir mi acaba ?
mükemmel kampanyaydı kaçırdık tekrar gelmez bence malum herşeye zam geliyo.

Tahhüt bitiyor, şimsi geçiliyor mu?
evet az kaldığında geçebilirsin kampanya ne zamana kadar geçerli bilemiyorum.

Benzer tarifeyle bu pakete geçtim biliyorsunuz ki geçmiş günlerde aynı tarife 132 tl idi.İzmir ili içerisinde pek çok noktada speedtest ile mobil veri testi yaptığımda şehrin göbeğinde bile maksimum 40 mbit internet hızı gördüm.Genel kullanım hızı olarak 5 ila 15 mbit arası diyebilirim bilginize izmir ili içerisinde.

Türk Telekom kullanıyorum 400tl telsiz kullanım borcum var buna geçmek için borcu ödemem mi gerekli yoksa borcuda taşıyabiliyor muyum
Direkt taşıyabilirsin borç ilk faturana yansır ya da yıl sonuna kadar taksitle ödenir (firmanın tercihi) ama 400TL borçu nasıl yaptın kaç yıldır ödemiyorsun hat nasıl kapanmadı 😀

TT kullanıyorum 190 tl veriyorum 10 gb geçmeye değer mi 2 aylık taahhüt zamanım kaldı
2 ay sonra da gelir aceleye gerek yok cayma ödeme boşuna.

1755601150782.webp

Direkt taşıyabilirsin borç ilk faturana yansır ya da yıl sonuna kadar taksitle ödenir (firmanın tercihi) ama 400TL borçu nasıl yaptın kaç yıldır ödemiyorsun hat nasıl kapanmadı 😀
Oldu 2.5 yıl falan

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,865
Üyeler
184,517
Son üye
ғʀᴇᴅ ᴄ̧ᴀᴋᴍᴀᴋᴛᴀꜱ̧