Bence gelse şimdi gelirdiGeçen ki 132 fiyat yeniden gelir mi acaba ?
Bence gelse şimdi gelirdiGeçen ki 132 fiyat yeniden gelir mi acaba ?
devlete ödendiği için taşınır bence.Türk Telekom kullanıyorum 400tl telsiz kullanım borcum var buna geçmek için borcu ödemem mi gerekli yoksa borcuda taşıyabiliyor muyum
mükemmel kampanyaydı kaçırdık tekrar gelmez bence malum herşeye zam geliyo.Geçen ki 132 fiyat yeniden gelir mi acaba ?
evet az kaldığında geçebilirsin kampanya ne zamana kadar geçerli bilemiyorum.Tahhüt bitiyor, şimsi geçiliyor mu?
Numara taşımak gerekiyor sanırım. Vodofone'da göremedimevet az kaldığında geçebilirsin kampanya ne zamana kadar geçerli bilemiyorum.
numara taşıma ve yeni hat için kampanyaNumara taşımak gerekiyor sanırım. Vodofone'da göremedim
tt nin vardı sanırım 6 ay ücretsiz internet ve dk gibi bişeyi araştır istersentt ve turkcell neden böyle kampanyalar vermiyor?
Direkt taşıyabilirsin borç ilk faturana yansır ya da yıl sonuna kadar taksitle ödenir (firmanın tercihi) ama 400TL borçu nasıl yaptın kaç yıldır ödemiyorsun hat nasıl kapanmadıTürk Telekom kullanıyorum 400tl telsiz kullanım borcum var buna geçmek için borcu ödemem mi gerekli yoksa borcuda taşıyabiliyor muyum
2 ay sonra da gelir aceleye gerek yok cayma ödeme boşuna.TT kullanıyorum 190 tl veriyorum 10 gb geçmeye değer mi 2 aylık taahhüt zamanım kaldı
DeğerTT kullanıyorum 190 tl veriyorum 10 gb geçmeye değer mi 2 aylık taahhüt zamanım kaldı
Oldu 2.5 yıl falanDirekt taşıyabilirsin borç ilk faturana yansır ya da yıl sonuna kadar taksitle ödenir (firmanın tercihi) ama 400TL borçu nasıl yaptın kaç yıldır ödemiyorsun hat nasıl kapanmadı![]()