Bölgeden bölgeye tarifeler değişiklik gösterir ama genel anlamda mennumum ortalama 15 yıllık müşterisiyimMerhaba Arkadaşlar, Vodafone Faturalı Tarifeler Nasıl, Sorun Yaşayan Varmı, Faturalıdan Çıkmak İsterken Sorun Yaşayan Varmı?
Şuan'da Yeni Faturalı Hat Alanlara, 10GB,1000DK,250SMS (198TL) 12 Ay Taahütlü Nasıl SizceBölgeden bölgeye tarifeler değişiklik gösterir ama genel anlamda mennumum ortalama 15 yıllık müşterisiyim
Müşteri Temsilcilerinin Yardımından Memnun'musunuzBölgeden bölgeye tarifeler değişiklik gösterir ama genel anlamda mennumum ortalama 15 yıllık müşterisiyim
Vodafone'den uzak durmanı onırırım ıntertentlerı hıc çekmiyor elektrik gıdınce onu söylemiyorum bile merkezi yerde otuyor olmama rağmen interneti kullanamıyorum benim tarifem 3 ay sonra bitecek hattı taşımayı düşünüyorum sanada tavsiyem uzak durman yönünde olucaktırŞuan'da Yeni Faturalı Hat Alanlara, 10GB,1000DK,250SMS (198TL) 12 Ay Taahütlü Nasıl Sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:
Müşteri Temsilcilerinin Yardımından Memnun'musunuz
iyi ben 230 tl ye 16 gb paket kullanıyorum ama haftalık çarkla ay sonu 30gb yi buluyor hatta geçiyor bazen ben yazın yaylalık alanda olduğumdan vodafon çekiyor ondan kullanıyorum günlük hayatta bazen çekmiyorŞuan'da Yeni Faturalı Hat Alanlara, 10GB,1000DK,250SMS (198TL) 12 Ay Taahütlü Nasıl Sizce
Müşteri temsilcisi ile hiç irtibat kurmadım öyle bir durumum olmadı ama 198tl paket bu dönemde çok iyi bir paket istersen insta ya da YouTube kullaniyorsan onlarida aylık olarak alarak pakete ekleyebilirsinŞuan'da Yeni Faturalı Hat Alanlara, 10GB,1000DK,250SMS (198TL) 12 Ay Taahütlü Nasıl Sizce
Anladım Teşekkür Ederim, Alacağım SanırımMüşteri temsilcisi ile hiç irtibat kurmadım öyle bir durumum olmadı ama 198tl paket bu dönemde çok iyi bir paket istersen insta ya da YouTube kullaniyorsan onlarida aylık olarak alarak pakete ekleyebilirsin
İnternet İle Pek İşim Olmuyor, Genellikle Wi-Fi KullanıyorumVodafone'den uzak durmanı onırırım ıntertentlerı hıc çekmiyor elektrik gıdınce onu söylemiyorum bile merkezi yerde otuyor olmama rağmen interneti kullanamıyorum benim tarifem 3 ay sonra bitecek hattı taşımayı düşünüyorum sanada tavsiyem uzak durman yönünde olucaktır