Neler Yeni

Vodafone Faturalı Önerir misiniz?

Bodoslama

80+
Merhaba Arkadaşlar, Vodafone Faturalı Tarifeler Nasıl, Sorun Yaşayan Varmı, Faturalıdan Çıkmak İsterken Sorun Yaşayan Varmı?

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,098
İsim
Selim
Merhaba Arkadaşlar, Vodafone Faturalı Tarifeler Nasıl, Sorun Yaşayan Varmı, Faturalıdan Çıkmak İsterken Sorun Yaşayan Varmı?
Bölgeden bölgeye tarifeler değişiklik gösterir ama genel anlamda mennumum ortalama 15 yıllık müşterisiyim

Bodoslama

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bölgeden bölgeye tarifeler değişiklik gösterir ama genel anlamda mennumum ortalama 15 yıllık müşterisiyim
Şuan'da Yeni Faturalı Hat Alanlara, 10GB,1000DK,250SMS (198TL) 12 Ay Taahütlü Nasıl Sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:

Müşteri Temsilcilerinin Yardımından Memnun'musunuz

ALFAomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
OMER FARUK
Şuan'da Yeni Faturalı Hat Alanlara, 10GB,1000DK,250SMS (198TL) 12 Ay Taahütlü Nasıl Sizce

Vodafone'den uzak durmanı onırırım ıntertentlerı hıc çekmiyor elektrik gıdınce onu söylemiyorum bile merkezi yerde otuyor olmama rağmen interneti kullanamıyorum benim tarifem 3 ay sonra bitecek hattı taşımayı düşünüyorum sanada tavsiyem uzak durman yönünde olucaktır

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,854
İsim
uwu

iyi ben 230 tl ye 16 gb paket kullanıyorum ama haftalık çarkla ay sonu 30gb yi buluyor hatta geçiyor bazen ben yazın yaylalık alanda olduğumdan vodafon çekiyor ondan kullanıyorum günlük hayatta bazen çekmiyor

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,098
İsim
Selim

Müşteri temsilcisi ile hiç irtibat kurmadım öyle bir durumum olmadı ama 198tl paket bu dönemde çok iyi bir paket istersen insta ya da YouTube kullaniyorsan onlarida aylık olarak alarak pakete ekleyebilirsin

Bodoslama

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Müşteri temsilcisi ile hiç irtibat kurmadım öyle bir durumum olmadı ama 198tl paket bu dönemde çok iyi bir paket istersen insta ya da YouTube kullaniyorsan onlarida aylık olarak alarak pakete ekleyebilirsin
Anladım Teşekkür Ederim, Alacağım Sanırım

Vodafone'den uzak durmanı onırırım ıntertentlerı hıc çekmiyor elektrik gıdınce onu söylemiyorum bile merkezi yerde otuyor olmama rağmen interneti kullanamıyorum benim tarifem 3 ay sonra bitecek hattı taşımayı düşünüyorum sanada tavsiyem uzak durman yönünde olucaktır
İnternet İle Pek İşim Olmuyor, Genellikle Wi-Fi Kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,080,854
Üyeler
171,825
Son üye
Wayne_0123
Top Bottom