ne kadar kodun varsa o kadar kahve alııyorsun3 tane koda 3 Kahvemi yoksa tek mi?
ne kadar kodun varsa o kadar kahve alııyorsun3 tane koda 3 Kahvemi yoksa tek mi?
valla ben vodafone u diğer firmalara kıyasla daha fp buluyorum adamlar 30 gb internet 1000dk 250 sms wp ig sınırsız paketi 220 TL'ye veriyorlar ayrıca mobil ödeme kampanyaları cok iyiKahve yerine adam gibi hizmet verilse daha iyi olur bence
fiyatlar kampanyalar çok iyi de hiç bi yerde çekmedikten sonra 100 gb 200 lira olsa ne olurvalla ben vodafone u diğer firmalara kıyasla daha fp buluyorum adamlar 30 gb internet 1000dk 250 sms wp ig sınırsız paketi 220 TL'ye veriyorlar ayrıca mobil ödeme kampanyaları cok iyi
hocam bi ara iş gereği 2 hat kullanmak zorunda kaldım biri turkcell biri vodafone oldu şöyle söyleyim vodafone'un cektiği yerde turkcell cekmiyordu turkcellin cektigi yerde vodafone çekmiyordu ülkede operator ayırmaksızın baz istasyonu sorunu var daha 4.5g adam akıllı kullanamıyoruz bu genel bi problem ben sadece fiyat ve kampanya olarak değerlendirdimfiyatlar kampanyalar çok iyi de hiç bi yerde çekmedikten sonra 100 gb 200 lira olsa ne olur
hocam kullanılan yere göre değişebilir aslında dediğiniz. Ben 2 sene Turkcell kullandım 1 seneye yakındır da vodafone kulanıyorum İstanbul da kullandım ikisini de Turkcell in çekmediği yere denk gelmedim. Vodafone çok fazla çekmediği oldu. Turkcell i Türkiye nin hemen her yerinde kullandım bir sorun yaşamadım. Ama kampanyalar harbiden iyi Vodafone un bu nedenle kullanılabilir.hocam bi ara iş gereği 2 hat kullanmak zorunda kaldım biri turkcell biri vodafone oldu şöyle söyleyim vodafone'un cektiği yerde turkcell cekmiyordu turkcellin cektigi yerde vodafone çekmiyordu ülkede operator ayırmaksızın baz istasyonu sorunu var daha 4.5g adam akıllı kullanamıyoruz bu genel bi problem ben sadece fiyat ve kampanya olarak değerlendirdim
Hocam babam 30 yılı askındır Vodafone kullanıyordu adam çekmiyor diye Türkcell'e geçti. F/P oranı iyi ama belli bir çıtada çekim olması egale etmesi lazım yanihocam bi ara iş gereği 2 hat kullanmak zorunda kaldım biri turkcell biri vodafone oldu şöyle söyleyim vodafone'un cektiği yerde turkcell cekmiyordu turkcellin cektigi yerde vodafone çekmiyordu ülkede operator ayırmaksızın baz istasyonu sorunu var daha 4.5g adam akıllı kullanamıyoruz bu genel bi problem ben sadece fiyat ve kampanya olarak değerlendirdim
30 yildir yasamadigi sorunu1 gunde yasiyip gecmemistir herhalde hocam 30 yil durduran neydiHocam babam 30 yılı askındır Vodafone kullanıyordu adam çekmiyor diye Telsim'e geçti. F/P oranı iyi ama belli bir çıtada çekim olması egale etmesi lazım yani![]()