Neler Yeni

VOK-ENTRY V2 Alınır mı?

justFury

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan Söylemez
Bütçe
23000
Arkadaşlar selam. Aşağıda alıntıladığım beklentiler üzerine @Loading... hocam şu sistemi önerdi. Çok arayışa girmek istemiyorum. Amacım belli bütçem belli. Çok anlamasam da bu haliyle bana ok göründü. İnceleyip yorum yaparsanız yada şunu al daha iyi olur derseniz çok sevinirim.

Ana kart b450m seçilecek kasa vento VG15FE yapılacak

Arkadaşlar selam.

20k bütçeyi çok aşmayacak şekilde alıp kenara koyabileceğim(upgrade edilebilir olursa iyi olur) ve çoğunlukla LoL, Valorant, Cs, Apex tarzı online rekabetçi oyunları oynayabileceğim bir pc almak istiyorum. En yeni çıkan oyunları oynamak gibi bir derdim yok arada Cyberpunk, Mass Effect gibi oyunları da açayım istiyorum.

Monitör dahil değil 2k 180 hz güzel bi monitör var elimde zaten.

Şimdiden teşekkürler.

Zertyuh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Onur Baran
Arkadaşlar selam. Aşağıda alıntıladığım beklentiler üzerine @Loading... hocam şu sistemi önerdi. Çok arayışa girmek istemiyorum. Amacım belli bütçem belli. Çok anlamasam da bu haliyle bana ok göründü. İnceleyip yorum yaparsanız yada şunu al daha iyi olur derseniz çok sevinirim.

Ana kart b450m seçilecek kasa vento VG15FE yapılacak
8gb ekran kartı yeterli değil bence

8gb ekran kartı yeterli değil bence
22k bütçede belki b580 sistem vardır varsa daha güzel olur 12gb vramı var,onun dışında en fazla 4060 olur oda 8gb vram zaten

ekrem imaro

80+ Bronze
pahalı ve kalitesiz

justFury

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan Söylemez
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç