Neler Yeni

Vok-Friday ne kadar F/P?

CptSpork

80+ Bronze
Selamlar. Vok-Friday sistemini satın aldım. 2 Haftadır tüm forumları, youtuberleri, siteleri takip ediyordum ve bu tarz stoklu sistem bekliyordum, eğer bunu alamasaydım Ultima-5500 alacaktım.
Sistemin videosu 19.00'da yayınlandı ve RTX 3060Ti + R5 5600'ü görünce ben direk gaza gelip diğer parçaları sorgulamadım. 20.00'da sistem itopyaya eklendiği gibi 1 dakika 37 saniye içerisinde satın aldım sistemi.
Sonradan düşündüğümde kasa, psu ve anakartın iyi olmadığına karar verdim. İleride bu üç parçayı değiştirmeyi düşünüyorum tabii ki.

Sizce sistem genel olarak nasıl? F/P'mi? Değişmesi gereken parçalar neler? (Sistemin fiyatı: 14.000)
1669750573814.png

Furkanozr

80+ Silver
Evet gayet fp Sadece psu yu direk satıp iyi psu almanız yeterli olur bence

CptSpork

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet gayet fp Sadece psu yu direk satıp iyi psu almanız yeterli olur bence
Ekran kartı konusunda bir yorumunuz var mı? 3060Ti bazında değilde marka bazında, örneğin Asus'un 3060Ti'sine göre veya herhangi bir markanın 3060Ti'sine göre gigabyteninki nasıldır?

ozemheri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,303
İsim
Selçuk Aslan
psu idare eder bi süre en kısa sürede değiştin mi gerisi mük

İceWolf

80+ Silver
PSU da ve anakartta sorun yok bence. Standart parçalar. Ama OC yükleneceksen o zaman değiştirmen gerekir. Yoksa normal kullanıcı için gayette yeterli parçalar.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Furkan Görür
sırasıyla uprage etmeniz gerekenler

eğer ram ve m2 ssd takviyesi olacaksa anakart
ekran kartı takviyesi olacaksa PSU
kasa mesh diye hava sirkülasyonu iyidir kasa değişmesine gerek yok.

CptSpork

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
PSU da ve anakartta sorun yok bence. Standart parçalar. Ama OC yükleneceksen o zaman değiştirmen gerekir. Yoksa normal kullanıcı için gayette yeterli parçalar.
oc yapmayı aklımdan geçirmiyorum hiç araştırmadım ama bence parça ömrünü azaltan gereksiz risk aldıran bir işlem. zaten bu sistemin performansı bence güncel oyunlarda tatmin edecek seviyede.

Son düzenleme:

İceWolf

80+ Silver
O PSU yu kullanıp övenler var ama rampage markasından dolayı çöp diyenlerde çok. Bende aynı kasayı alınca araştırdım PSU kasayı. Benim için kullanılabilir kriterde.

İceWolf

80+ Silver
Yok o kadar kötü degil arkadaş değiştircem dediği için dedim ama bir süre sonra değiştirmekte fayda var tabi
Estafurullah lafım sana değil asla. Benim sistemde şuan 750w gold full modüler PSU var. 2. makinede 500w 80+ sız psu takılı. 3 senedir tık demedi. Ne ses ne elektrik dalgalanması. Ama tabii ki insanlar markadan dolayı güvendiklerine yöneliyorlar. buda normal bişey. Ama gerçek kullanıcıların yorumları asıl önemli olan, yoksa çöp diyerek geçmek kolay olan. Ama teknoloji işte sonuçta şans işi. En iyi markanın en iyi modelini alsanda arıza verebiliyor.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Casper PSU yu 10 yıl kullananları biliyorum bence o kadar kötü diye bakmayın he paranız varsa yükseltmeler yapabilirsiniz ileride ama bu sistem için 14 bin gayet güzel fiyattı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,296
Üyeler
161,026
Son üye
XSaikaTR
Top Bottom