Neler Yeni

Vok Sistem Al Sat Yapanların Dikkatine

Aaahmt

80+ Silver
Vay arkadaş bu alsatçılar ne kadarda bonkör. Kendilerini haklı çıkarmak için konuşup duruyorlar. Arkadaş kendi savunduğunuz konuya bakın bi. Hem 3 5 tane alana laf ediyorsunuz hem fazla fiyat koyana laf ediyorsunuz. Arkadaş kısa ve net, Al sat yapmak tabii ki suç değil. Ama burada amaç kullanmak için almak isteyen insanlara biraz daha fiyatta bir kolaylık sağlamak ve satan firmanın depolarını temizleme amacı vb. durumlar üzerine olan bir şey. Ama siz gelmiş burada, 'alan razı veren razı' yok 'ben 500 koyup satıyorum. Adamlar 3 5 bin koymuş.' yok o yok bu. Kısacası haksızsınız kardeş. Yaptığınız tabi ki suç değil ama sizin yaptığınıza bizim burada totoşluk derler. O 500 liraya da çocuk size vermektense klavye yada mouse alabilir.
Sayın abim, kütüğe anlatırsın imana gelir al satçıya anlatırsın ihtiyacı olanlar için aldım satıyorum der 😂

NightRose

80+ Bronze
Sayın abim, kütüğe anlatırsın imana gelir al satçıya anlatırsın ihtiyacı olanlar için aldım satıyorum der 😂
kardeş uzatıcak mısın daha bu al satçı muhabbetini. baydı ama harbi. milletin parasının muhasebecisi mi kesildiniz anlamıyorum ki

Narkuc

80+ Bronze
1 tane adama 5 kişi vs atmışsınız arkadaşa helal olsun çoğu kişinin ağzının payını vermiş bence :D al-satci olup "ben alamayan kardeslerime veriyorum" demek nasıl bir savunmadir acaba. o kadar onemsiyorsan insanlarin almasını, kendin alma en başından bırak 1 stok sitede kalsın?:D bırakta ayda yılda bir para biriktiren çocuklar alabilsin.

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
1 tane adama 5 kişi vs atmışsınız arkadaşa helal olsun çoğu kişinin ağzının payını vermiş bence :D al-satci olup "ben alamayan kardeslerime veriyorum" demek nasıl bir savunmadir acaba. o kadar onemsiyorsan insanlarin almasını, kendin alma en başından bırak 1 stok sitede kalsın?:D bırakta ayda yılda bir para biriktiren çocuklar alabilsin.
Konuyu devam ettirecek misiniz artık? Donup donup geri başa geliyor cunku konu. Kimin neyi nasil kazandigi ne seni ne beni ilgilendiriyor.

Narkuc

80+ Bronze
Konuyu devam ettirecek misiniz artık? Donup donup geri başa geliyor cunku konu. Kimin neyi nasil kazandigi ne seni ne beni ilgilendiriyor.
zaten ben ne söylersem söyleyeyim isteyen istediğini yapacak günün sonunda. ve evet kimin neyi kazandığı beni ilgilendiriyor. seni ilgilendirmiyorsa bu ülkede ne hırsızlıklar ne yolsuzluklar yapıldı onlarda ilgilendirmesin o zaman her şeye susalım göz yumalım di mi. bende gideyim yarın tüm marketlerdeki 10tllik makarnaları toplu alıp sahibindende sıfır makarna diye üstüne 5tl kar koyup satayım bunada ses çıkarmayın

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
14 bine satılan sistemi neden senden gelip 15 bine alayım ki? Bir akıllı siz misiniz acaba? Utanmadan 16 - 17 bin yazmışlar bir de :) Konu sahibi de 15 bin yazmış. Şaka gibisiniz yeminle.
Bu her şeyde var. Araba, motor, teknolojik aletler.. Alıp almamak kişiye kalmış. Ben de almamayı tercih ediyorum. Bu benim görüşüm çünkü o al-satçı adam almasa stok ihtiyacı olana kalacak. Ama bunun sorumlusu da yine tüketici. Bu durum kişinin hakkıdır. Eleştirmek yanlış. Bakarsın, komik gelir fiyat güler geçersin. Herkes aynı şeyi yapsa zaten o fiyata koyamazlar, düşürürler.

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,158
İsim
Turuncu Keskin
zaten ben ne söylersem söyleyeyim isteyen istediğini yapacak günün sonunda. ve evet kimin neyi kazandığı beni ilgilendiriyor. seni ilgilendirmiyorsa bu ülkede ne hırsızlıklar ne yolsuzluklar yapıldı onlarda ilgilendirmesin o zaman her şeye susalım göz yumalım di mi. bende gideyim yarın tüm marketlerdeki 10tllik makarnaları toplu alıp sahibindende sıfır makarna diye üstüne 5tl kar koyup satayım bunada ses çıkarmayın
Kanka sen uçmuşsun ya. Normalde fiyatı 10 lira olup indirimde 5 liraya satılan şeyi alıp 8-9 liraya satarım bunda nasıl bir algı yaratıyorsunuz anlamadım. Ticaret ya adı üstünde adamlar amazonda , trendyol da da bu şekilde satış yapıyor ya hani

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
Discord
lisser1
zaten ben ne söylersem söyleyeyim isteyen istediğini yapacak günün sonunda. ve evet kimin neyi kazandığı beni ilgilendiriyor. seni ilgilendirmiyorsa bu ülkede ne hırsızlıklar ne yolsuzluklar yapıldı onlarda ilgilendirmesin o zaman her şeye susalım göz yumalım di mi. bende gideyim yarın tüm marketlerdeki 10tllik makarnaları toplu alıp sahibindende sıfır makarna diye üstüne 5tl kar koyup satayım bunada ses ççıkarma
Hirsizlikla al satciligi bir mi tutuyorsun? 2 Ornekten gidelim birisi kredi kartlarini patlatip insanlarin paralarina konuyor guzel guzel harciyor parayi, digeri 10tlik bir urunu indirimle 5tlye alip 7tlye satiyor. Benim demek istedigim insanlar parasini bu sekilde kazaniyor, buna karisamayiz. Gidip kart patlatan adama ben de karşıyım ancak alsatcilarla bir tutulmamali. Evet alsatcilik olmasaydi daha iyi olacakti, insanlar birseye ulasmak icin fazladan para vermek zorunda kalmayacakti fakat piyasanin işleyişi bu. Karsi koymak cok zor

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
burak karadağ
bu fiyata başka ne sistem var?

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
burak karadağ
şuanda 15 k ya 3060 lı sistemler var diye biliyorum varmı 3060 ti li sistem?

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
Discord