Neler Yeni

Vok Sistem Al Sat Yapanların Dikkatine

Federal06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Allah için satta kurtulalım hocam ya. Her konu ya yazıp duruyorsun sıvı soğutma da veriyorum falan. Ayrıca ben sana yazmadım üstüne niye alındın. Hani böyle hayır yapar gibi yazıyorsunuz ya ayar oluyorum.
Hocam benim yorumu beğenip altına yorum yazınca bana cevap verdiniz sandım.
Hayır filan yapmıyorum ne alakası var ? Siz neden her yorumda bu kadar agresifsiniz?
Ayrıca aynı içerikte açılmış iki farklı konuya cevap vermiş olmam sizi ilgilendirmez.
Alamayan birisi görür yazar yardımcı olurum diye yazmıştım. Gayet iyi niyetli bir yaklaşım.
Her konuya yazıp insanlarla tartışıyorsunuz ben size bir şey diyor muyum? Lütfen üslubunuza dikkat edin.

SatisFaction

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
Muhammet
Dikkat et. Bu sistemler de hep anakartı kasayı falan dandik seçiyorlar. Ekran kartına işlemciye abanıyorlar. Amaç göz boyama zaten. O anakart nedir yani öyle sisteme küfür resmen. PSU zaten saatli bomba. Rampage nedir. Bir de bunlara para kazandırıyorlar :)
Yav dayı niye her konuda her mesaja, her fikre muhalifsin?
Sanane adam alır, aldıktan sonra çöpe atar, 20k yazar satar.
Bırakın bu kini, kibiri elinize bir şey geçmez.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,629
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yalnız beni ilgilendirmiyor hayat hikayen. İstersen amcan baban deden para versin bu benim umrumda değil. Al sat yapmak bana göre fırsatçılıktır. Adam 13 bine ürün satıyor sen alıp geliyorsun ilana 14 - 15 bin yazıyorsun. EE ne oldu stokta ürün bitti bende alamayanlar için satıyorum iyilik meleği olduğum için kanatlarımı da taktım amacım sadece alamayanlar alsın sevinsin başka amacım yok :) Tabi tabi.
O zaman sen hiçbir ürün alma evine kendine aldığın ürünler de de kâr var özellikle araçlar da bu fazla bu görüşün yanlış

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,058
İsim
.
Hocam beklentine göre değişir. Sağlam şirketlere ufak ufak yapacağın alımlar ömrünün ortalarında senin için emeklilik fonu olabilir. Borsa kripto gibi değil. Bir günde fakir ya da zengin yapmıyor. Ama uzun vadede büyük ihtimalle kazandırıyor hep.
Uzun vadede cidden kazandırıyor ben bu işlere heveslendiğimde geçen sene aselsan 23 liraydı şimdi 48 lira THY 25 liraydı şimdi 107 lira sağlam artış var da işte sağlam para lazım benim cebimde o para yok.

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
Yalnız beni ilgilendirmiyor hayat hikayen. İstersen amcan baban deden para versin bu benim umrumda değil. Al sat yapmak bana göre fırsatçılıktır. Adam 13 bine ürün satıyor sen alıp geliyorsun ilana 14 - 15 bin yazıyorsun. EE ne oldu stokta ürün bitti bende alamayanlar için satıyorum iyilik meleği olduğum için kanatlarımı da taktım amacım sadece alamayanlar alsın sevinsin başka amacım yok :) Tabi tabi.
Senin alsatçılardan nefret etmen de onu ilgilendirmiyor? İşine devam ediyor adam. Boş boş yorumlar yapıp sonra karşı tarafı manipüle ediyorsunuz

ByKayseriLi

80+ Bronze
Salla şu adamı reis.

Dostum işinize bakın. Beğenmiyorsanız engelleyin geçin.

O dediklerin değişirse Zaten fiyatı artar bu fiyata çıkmaz

İyi de dostum ben böyle bir sistemi neden Rampage gibi C4 PSU'ya emanet edeyim ki? 10 lira fazla verir adam akıllı sistem toplarım. Bunların bir esprisi yok ki o zaman.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Senin alsatçılardan nefret etmen de onu ilgilendirmiyor? İşine devam ediyor adam. Boş boş yorumlar yapıp sonra karşı tarafı manipüle ediyorsunuz

Ya cidden 2 kişi konuşuyorken neden 3.kişi olup kahramanlık yapmaya çalışıyorsun ki? Yahu sanane? Benim adamla konuştuğum konu bu. Neden gelip maydanoz oluyorsun?

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1

İyi de dostum ben böyle bir sistemi neden Rampage gibi C4 PSU'ya emanet edeyim ki? 10 lira fazla verir adam akıllı sistem toplarım. Bunların bir esprisi yok ki o zaman.

Ya cidden 2 kişi konuşuyorken neden 3.kişi olup kahramanlık yapmaya çalışıyorsun ki? Yahu sanane? Benim adamla konuştuğum konu bu. Neden gelip maydanoz oluyorsun?
Boş yapıyorsun çünkü. Neyse ilk engelim sana gitti ben kaçar

ByKayseriLi

80+ Bronze
Yav dayı niye her konuda her mesaja, her fikre muhalifsin?
Sanane adam alır, aldıktan sonra çöpe atar, 20k yazar satar.
Bırakın bu kini, kibiri elinize bir şey geçmez.

Peki sen neden yazıyorsun? Benim attığım cevaptan sanane?

Boş yapıyorsun çünkü. Neyse ilk engelim sana gitti ben kaçar

Ağlıyorum şuan engellediğin için.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,629
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Güzel Kayserili kardeşim sana laf anlatamam onu anladım sen istemezsen almazsın elbette ama alan insanlar var tercih meselesi

genc1919

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Yusuf Bahadır
Uzun vadede cidden kazandırıyor ben bu işlere heveslendiğimde geçen sene aselsan 23 liraydı şimdi 48 lira THY 25 liraydı şimdi 107 lira sağlam artış var da işte sağlam para lazım benim cebimde o para yok.
Dostum şu an ülkedeki enflasyonu dövizle durdurma şansın yok. Dolar artmıyor ama her şey çok hızlı artıyor. Ben ilk zamanlarda hata yapıp dolar aldım. %20lik bir artış oldu paramda. Ama o zaman alabildiğim evler arabalar 2 katı oldu fiyatı. O zaman hisse alsaydım değerini 2 ye katlardı.

ByKayseriLi

80+ Bronze
Güzel Kayserili kardeşim sana laf anlatamam onu anladım sen istemezsen almazsın elbette ama alan insanlar var tercih meselesi

Valla senin gibilere 1 lira para kazandırmam. 1 liram geçmesin size geçerse de haram olsun ne diyim. 13 bine al stok bitti diye fırsatçılık yap 14-15 bine sat hemen. Ne güzel dünya. Sonra da laf anlatamam anlamazsın falan yaz geçiştir. O da iyi.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,629
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Valla senin gibilere 1 lira para kazandırmam. 1 liram geçmesin size geçerse de haram olsun ne diyim. 13 bine al stok bitti diye fırsatçılık yap 14-15 bine sat hemen. Ne güzel dünya. Sonra da laf anlatamam anlamazsın falan yaz geçiştir. O da iyi.
Kardeşim daha önce sen bişeyler aldın mı

no-name

80+ Silver
Onunla alakası yok ben bu işe 7 sene önce ilk 600 TL lim PC mı alarak başladım parça değiştim sattım topladım sattım bugüne kadar ailemden tek kuruş almadım almam hep kendim çalışarak biriktiriyorum bazen denk geliyorsa böyle al sat yapıyorum kim ne derse desin hep kendi paramı kazandım Allah izin verdiği müddetçe de Allah'ın izniyle kazanıcam
adamsın abi boşver şu gereksizi

Top Bottom