Neler Yeni

Vok Sistem Al Sat Yapanların Dikkatine

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
Hasan
İyi de dostum ben böyle bir sistemi neden Rampage gibi C4 PSU'ya emanet edeyim ki? 10 lira fazla verir adam akıllı sistem toplarım. Bunların bir esprisi yok ki o zaman.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bana da öyle geliyor. Tek olayı soğutması kötü olan bir 3060ti ve stok soğutuculu i5 12400f.

BlueStack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Murat bulut
Bence değmez bu fiyatlara 14.700 e rx 6700xt ryzen5 5600 sistem aldım 2k lık 3 tane oyun verdiler bence al satcılara para kazandırmayı incehesabı felan takip edin

SatisFaction

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
Muhammet
Peki sen neden yazıyorsun? Benim attığım cevaptan sanane?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ağlıyorum şuan engellediğin için.
Burası forum kime kimin ne yazdığını sen sorgulayamazsın.
Buraya bir şey yazıyorsan karşılık geleceğini bilerek yazıyorsun.
Ama belli ki sen bilemiyorsun yazdıklarıma cevap vermek yerine kuduruyorsun.
Boş bir şekilde forumdaki konularda kıskançlık yaparak ağlamaya devam edebilirsin.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,058
İsim
.
Dostum şu an ülkedeki enflasyonu dövizle durdurma şansın yok. Dolar artmıyor ama her şey çok hızlı artıyor. Ben ilk zamanlarda hata yapıp dolar aldım. %20lik bir artış oldu paramda. Ama o zaman alabildiğim evler arabalar 2 katı oldu fiyatı. O zaman hisse alsaydım değerini 2 ye katlardı.
Ben şuan cebimdeki tüm parayı yatırsam az az artsa bile yatırdığım para az oluyor buna bağlı kazandığım para da az oluyor.
Ama zamanı geldiğinde ya batacağım ya çıkacağım.

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
Hasan
Valla senin gibilere 1 lira para kazandırmam. 1 liram geçmesin size geçerse de haram olsun ne diyim. 13 bine al stok bitti diye fırsatçılık yap 14-15 bine sat hemen. Ne güzel dünya. Sonra da laf anlatamam anlamazsın falan yaz geçiştir. O da iyi.
yani bence böyle konuşmanda doğru değil al sat yapmalarını yanlış bulmuyorum ben.Sonuç olarak bu dönemde para parayı kazandırıyor ama bu sisteme bence 15k verilmez. Şahsen ben vermem rampage kasa+psu gigabyte 3060tı.

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
Boş bir şekilde forumdaki konularda kıskançlık yaparak ağlamaya devam edebilirsin.
Adamın gülücük atmaktan başka bir vasfı yok. Soru soruyor cevaplıyoruz gülücük atıp ağlıyor

ByKayseriLi

80+ Bronze
adamsın abi boşver şu gereksizi

Gerekli olduğun belli nick'inden. No name forumun en gerekli insanı arkadaşlar herkes duysun :) :) İşinize gelmediği zaman nasıl da yazıyorsunuz yok gereksiz bilmem ne diye. Benim yorum yapmak için sizinle aynı fikirde mi olmam lazım? Beğenmesen bile tamam de geç neden gereksiz bilmem ne yazıp duruyorsunuz ki?

Bla bla bla...

Siz sorgularken iyi gerçi olur gibi.

ikinci engel de benden geldi yokmu arttıran?

Daha fazla ağlamak istemiyorum engelleme lütfen :D

Adamın gülücük atmaktan başka bir vasfı yok. Soru soruyor cevaplıyoruz gülücük atıp ağlıyor

Sabahtan beri yorumlarıma gülücük atan sen mi diyor bunu :D Hani sen engelliyordun ne oldu? İşinize bakın abi boş yapmayın artık ya. Maksimum 15 yaşında veletlerin derdine bak :D

NightRose

80+ Bronze
Dostum şu an ülkedeki enflasyonu dövizle durdurma şansın yok. Dolar artmıyor ama her şey çok hızlı artıyor. Ben ilk zamanlarda hata yapıp dolar aldım. %20lik bir artış oldu paramda. Ama o zaman alabildiğim evler arabalar 2 katı oldu fiyatı. O zaman hisse alsaydım değerini 2 ye katlardı.
O zaman hisse alsan 2 kat falan olmazdı. Gayrimenkul alsan olurdu. Hangi kağıtların yükseleceğini bilip alamazdın ki

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,629
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Gerekli olduğun belli nick'inden. No name forumun en gerekli insanı arkadaşlar herkes duysun :) :) İşinize gelmediği zaman nasıl da yazıyorsunuz yok gereksiz bilmem ne diye. Benim yorum yapmak için sizinle aynı fikirde mi olmam lazım? Beğenmesen bile tamam de geç neden gereksiz bilmem ne yazıp duruyorsunuz ki?

Bla bla bla...

Siz sorgularken iyi gerçi olur gibi.

Daha fazla ağlamak istemiyorum engelleme lütfen :D

Sabahtan beri yorumlarıma gülücük atan sen mi diyor bunu :D Hani sen engelliyordun ne oldu? İşinize bakın abi boş yapmayın artık ya. Maksimum 15 yaşında veletlerin derdine bak :D
Yaşım 25 ben girmiyorum o gruba bari 😂

genc1919

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Yusuf Bahadır
Ben şuan cebimdeki tüm parayı yatırsam az az artsa bile yatırdığım para az oluyor buna bağlı kazandığım para da az oluyor.
Ama zamanı geldiğinde ya batacağım ya çıkacağım.
Hocam gönülden dilerim ki ilerde yüksek paralara sahip olursun İnşallah. İsterim ki herkesin durumu iyi olsun.

ByKayseriLi

80+ Bronze
yani bence böyle konuşmanda doğru değil al sat yapmalarını yanlış bulmuyorum ben.Sonuç olarak bu dönemde para parayı kazandırıyor ama bu sisteme bence 15k verilmez. Şahsen ben vermem rampage kasa+psu gigabyte 3060tı.

Kardeşim o zaman insan gibi uyarırsın. İlla aynı fikirde mi olmam lazım cevap yazmak için. Adamlar dalga geçiyor resmen yok gereksiz bilmen ne diye. Hadi benim yazdığım doğru değil bu gereksizi boşver bilmem ne yazanlar mı doğru?

Top Bottom