Neler Yeni

Vok Sistem Al Sat Yapanların Dikkatine

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,619
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker
tabii ki al sat yapabilirsiniz bende aldım satıyorum ama bu fiyatlara da gitmez her sistemin ederi hakkı vardır eğer burada varsa sahipleri benim fikrimce fiyatını biraz düşürün derim bu fiyatlara farklı alternatifler mevcut çünkü
kardeısm hangı mantıkla bu konuyu actın anlamadım hem bende aldım satıyorum dıyorsun hemde bu fiyatlara gıtmez dıyorusn?

ramcoloji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
RAMAZAN PANCAREKEN
500 karla al satcak yapcak adama 300 TL kar teklif ettim ogrenci misin diye sordu evet dedim tamam dedi sence guvenilir m
Güvenilmez denemez. Ben de öyle çok yapıyorum. Bir kardeşimize öğrenciyim dediği için 100-150 karla ürün verdim adam benden daha deli atsatçı çıktı benden fazlasını kazandı :D

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,619
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Düzgünce fikirlerini sunsalar adam gibi tartışsak sorun değil de, laf yetiştiremeyince hakaret ediyorlar ona kıl oluyorum. Bana etmemiş gerçi de hiç farketmez.
Aman boşver bu muhabbet bitmez bende aynı fikirdeyim stok yapıp 3-5 tene alıp satıyorsa orada sıkıntı var ama 1 tane alıp satıyorsan abartmanin alemi de yok alsın satsın keyfî bilir sakınca görmüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

kardeısm hangı mantıkla bu konuyu actın anlamadım hem bende aldım satıyorum dıyorsun hemde bu fiyatlara gıtmez dıyorusn?
Kardeşim uçuk fiyatlara verilemesi taraftarı değilim anlamadin sanırım

v3ttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Hakan AĞCA
Vay arkadaş bu alsatçılar ne kadarda bonkör. Kendilerini haklı çıkarmak için konuşup duruyorlar. Arkadaş kendi savunduğunuz konuya bakın bi. Hem 3 5 tane alana laf ediyorsunuz hem fazla fiyat koyana laf ediyorsunuz. Arkadaş kısa ve net, Al sat yapmak tabii ki suç değil. Ama burada amaç kullanmak için almak isteyen insanlara biraz daha fiyatta bir kolaylık sağlamak ve satan firmanın depolarını temizleme amacı vb. durumlar üzerine olan bir şey. Ama siz gelmiş burada, 'alan razı veren razı' yok 'ben 500 koyup satıyorum. Adamlar 3 5 bin koymuş.' yok o yok bu. Kısacası haksızsınız kardeş. Yaptığınız tabi ki suç değil ama sizin yaptığınıza bizim burada totoşluk derler. O 500 liraya da çocuk size vermektense klavye yada mouse alabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Vay arkadaş bu alsatçılar ne kadarda bonkör. Kendilerini haklı çıkarmak için konuşup duruyorlar. Arkadaş kendi savunduğunuz konuya bakın bi. Hem 3 5 tane alana laf ediyorsunuz hem fazla fiyat koyana laf ediyorsunuz. Arkadaş kısa ve net, Al sat yapmak tabii ki suç değil. Ama burada amaç kullanmak için almak isteyen insanlara biraz daha fiyatta bir kolaylık sağlamak ve satan firmanın depolarını temizleme amacı vb. durumlar üzerine olan bir şey. Ama siz gelmiş burada, 'alan razı veren razı' yok 'ben 500 koyup satıyorum. Adamlar 3 5 bin koymuş.' yok o yok bu. Kısacası haksızsınız kardeş. Yaptığınız tabi ki suç değil ama sizin yaptığınıza bizim burada totoşluk derler. O 500 liraya da çocuk size vermektense klavye yada mouse alabilir.
Da V6 sistemi 15k ya verdim dün babamla birlikte 8900tl ye almıştım sistemi 6.2k karım oldu benim de ama keyfimden yapmıyorum dediğim gibi iPhone 14 pro almak için yapıyorum bu al satı

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,619
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Da V6 sistemi 15k ya verdim dün babamla birlikte 8900tl ye almıştım sistemi 6.2k karım oldu benim de ama keyfimden yapmıyorum dediğim gibi iPhone 14 pro almak için yapıyorum bu al satı
Baya iyi fiyata vermişsiniz alan kişi bişey bilmiyormus 😃

Bende 14 pro Max alacaktım bu sene bitmeden aldın aldın büyük zam kapıda

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Baya iyi fiyata vermişsiniz alan kişi bişey bilmiyormus 😃

Bende 14 pro Max alacaktım bu sene bitmeden aldın aldın büyük zam kapıda
Hocam gm21 kullanıyorum kameralarını görünce ağlıyorum keşke gerçek iPhone um olsa diyorum bide alan kişi PC den anlamadığı bencede ortada bir tane adama verdik internet te toplamak istesen 14k zaten

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,619
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam gm21 kullanıyorum kameralarını görünce ağlıyorum keşke gerçek iPhone um olsa diyorum bide alan kişi PC den anlamadığı bencede ortada bir tane adama verdik internet te toplamak istesen 14k zaten
İnternet de hazır var daha kapsamlı sistemler Zaten hayırlısı olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,619
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,675
Üyeler
162,718
Son üye