Neler Yeni

💥💥 VOK X CREATURE 7700+4070 SUPER SİSTEM GELDİ 💥💥

Ysuflix

80+ Gold
VOK ile Creature Game Store 2. işbirliğini yaparak yeni sistem yayınladı. Üst segment gibi bi sistem olmuş. Gigabyte RTX 4070 Super ekran kartı var ve diğer bileşenler de güzel olmuş. Sistem güzel görünüyor. Stok sayısı 50 almak isterseniz elinizi çabuk tutmanız gerekebilir. Kasa efsane bu arada :D

Ayrıca Creature her perşembe günü 20:00 ile 00:00 arası Gamers Day indirimleri yapacakmış. Bu hafta ilki gerçekleşiyor. Ürünlere bakmakta fayda var fiyatlar konusunda iddialılar hangi ürüne baksam çoğunda akakçede Creature'de en uygunu. Sitede böyle bir indirimde de güzel fiyatlar görürüz muhtemelen.

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
yo
VOK ile Creature Game Store 2. işbirliğini yaparak yeni sistem yayınladı. Üst segment gibi bi sistem olmuş. Gigabyte RTX 4070 Super ekran kartı var ve diğer bileşenler de güzel olmuş. Sistem güzel görünüyor. Stok sayısı az galiba almak isterseniz elinizi çabuk tutmanız gerekebilir. Kasa efsane bu arada :D

Ayrıca Creature her perşembe günü 20:00 ile 00:00 arası Gamers Day indirimleri yapacakmış. Bu hafta ilki gerçekleşiyor. Ürünlere bakmakta fayda var fiyatlar konusunda iddialılar hangi ürüne baksam çoğunda akakçede Creature'de en uygunu. Sitede böyle bir indirimde de güzel fiyatlar görürüz muhtemelen.

kasanın fiyat saka mı ya hem hyte çakması hemde 15k

Slamori

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Deniz
Rtx 5090 Kartı 170Bin TL ye Satan Milleti Eşşek Yerine Koyan Site Değilmi Benmi Yanlış Hatırlıyorum🤔

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Almayın aldırtmayın. Bu adamın yaptığı sistemler vb. alınmaz. Haketmiyor. Dışarıya iyi görünen içeriden öyle olmayan biri.

Ysuflix

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Almayın aldırtmayın. Bu adamın yaptığı sistemler vb. alınmaz. Haketmiyor. Dışarıya iyi görünen içeriden öyle olmayan biri.
vok'u kişisel olarak tanımıyorum ve derdim o adam değil açıkçası. ortaya çıkarılan sistemi paylaştım ben. nası biriyle olduğuyla ilgilenmiyorum şahsen.

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Berkay Kahraman
Fiyati ne kadar site acilmiyor bende.

Ysuflix

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Furkan Kul
kör babaannemi mezardan kaldırsam bu fiyata daha iyi pc dizer

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
912
İsim
Ahmet Yıldırım
Kasa, ram, sıvı soğutma, anakart özellikleri bakımından üst düzey. Gösteriş arayanlara bu fiyata güzel sistem. Babanneniz muhtemelen yaş itibariyle kasanın görünüşüne önem vermeyecektir bu yüzden hava soğutmalı, ucuz kasalı, wifi olmayan anakartlı, ekran kartına abanılmış bir sistem dizecektir. Bu yüzden haklı olabilirsiniz.

Ysuflix

80+ Gold
kasası psusu anakartı düşük, rami CL28 olmayan, 2 fanlı ekran kartlı dandik bileşenli bir sistem dizebilir evet

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Ahmet Taşlıova
Kasa, ram, sıvı soğutma, anakart özellikleri bakımından üst düzey. Gösteriş arayanlara bu fiyata güzel sistem. Babanneniz muhtemelen yaş itibariyle kasanın görünüşüne önem vermeyecektir bu yüzden hava soğutmalı, ucuz kasalı, wifi olmayan anakartlı, ekran kartına abanılmış bir sistem dizecektir. Bu yüzden haklı olabilirsiniz.
Kapakımsı gibi olmuş be hacım ama ifade ediş tarzın inceydi tebrik ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,709
Üyeler
168,821
Son üye
enes2406
Top Bottom