Neler Yeni

Voleybolda lisans varken futbola lisans çıkarmak mümkün mü?

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Merhaba, bizim bedenci beni okulun voleybol takımına almış. Pazartesi futbol maçı var ancak senin voleybolda lisansın var futbol olmaz diyor. 6. sınıfa giderken ikisini birden yapabilmistim. Gerçi 4 sene geçti ancak değişti mi?

ryangosling

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Can Geri
Merhaba, bizim bedenci beni okulun voleybol takımına almış. Pazartesi futbol maçı var ancak senin voleybolda lisansın var futbol olmaz diyor. 6. sınıfa giderken ikisini birden yapabilmistim. Gerçi 4 sene geçti ancak değişti mi?
Ben voleybol yüzme tenis basket badminton ve masate nisi lisansını aynı anda almıştım yani alınabilir

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

CT10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Cemre Taşkın
2 branşta takım sporu olduğu için aynı sene lisans çıkarılamaz. Ancak 1 takım sporunda lisansın varsa bireysel bir sporda lisans çıkarılabilir.

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
2 branşta takım sporu olduğu için aynı sene lisans çıkarılamaz. Ancak 1 takım sporunda lisansın varsa bireysel bir sporda lisans çıkarılabilir.
Lisans iptali gibi bir durum var mı? Voleybolu iptal ettirsem futbola gecsem.

CT10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Cemre Taşkın
Lisans iptali gibi bir durum var mı? Voleybolu iptal ettirsem futbola gecsem.
Lisans iptallerini il veya ilçe gençlik spor yapar hocanız yapamaz. Voleybol maçları oynanmadıysa dilekçe ile iptal sağlanabilir ama voleybol maçları oynandı takvim geçti diye biliyorum. O yüzden iptali zor olur ama hocanız gençlik sporla görüşüp şansını denesin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Oğulcan Acar
Bu sene çıkardıysa lisansını takım sporlarından başka bir branş çıkaramazsın gençlik ve sporda çalışan olarak söylüyorum

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Bu sene çıkardıysa lisansını takım sporlarından başka bir branş çıkaramazsın gençlik ve sporda çalışan olarak söylüyorum
Lisans iptallerini il veya ilçe gençlik spor yapar hocanız yapamaz. Voleybol maçları oynanmadıysa dilekçe ile iptal sağlanabilir ama voleybol maçları oynandı takvim geçti diye biliyorum. O yüzden iptali zor olur ama hocanız gençlik sporla görüşüp şansını denesin.
Maclara çıkmadık.
Burada diyor.

Ekler

• Screenshot_2024-01-05-18-19-30-764_cn.wps.moffice_eng.jpg
    Screenshot_2024-01-05-18-19-30-764_cn.wps.moffice_eng.jpg
    658.3 KB · Hit: 28
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,357
Üyeler