İnşallah ya artık orta üst segment istiyoruz aylardır çıkaran yokEvet geliyor tarihi belli değil ama Vok-Friday sisteminin 20 oyun test videosunda, 'belki bu video buna benzer bir sistemin habercisidir' diye bir konuşma yapmıştı. Frıday segmentınde olabilir.
Friday efsane oglu efsanedir.Evet geliyor tarihi belli değil ama Vok-Friday sisteminin 20 oyun test videosunda, 'belki bu video buna benzer bir sistemin habercisidir' diye bir konuşma yapmıştı. Frıday segmentınde olabilir.
13e almış 23e vermiştim bende yeri ayrıdırFriday efsane oglu efsanedir.
İlk defa haklı.Geliyor işte yoksa neden paylassin
Adam ban yemiş. Yazdığını göremez.13e almış 23e vermiştim bende yeri ayrıdır
o sistemi günkük harcama limitinden dolayı alamamıştım, acı bir tecrübe benim için. Sonradan arttırdım limiti.13e almış 23e vermiştim bende yeri ayrıdır
bankalar insanı gercekten ihtiyacın oldugu anda dımdızlak bırakabiliyor. ben de yaşadım. normal kart hep sıkıntılı. o karta sanal kart acıyorum limitini cok yüksek yapıyorum öyle alıyorum anca.o sistemi günkük harcama limitinden dolayı alamamıştım, acı bir tecrübe benim için. Sonradan arttırdım limiti.
Bankayla alakalı değil aslında sorun sadece daha önce güncellemediğim için hiç limiti, en düşük harcama limitinde kalmış.bankalar insanı gercekten ihtiyacın oldugu anda dımdızlak bırakabiliyor. ben de yaşadım. normal kart hep sıkıntılı. o karta sanal kart acıyorum limitini cok yüksek yapıyorum öyle alıyorum anca.