🔥İndirim Volkswagen Taigo ve T-Cross Modellerinde Bayiye Özel Fiyatlar

Kısa vadede tamam da uzun vadede 1.0 gibi 3 silindir motorlara hiç güvenemem ya. Gerçekten şu an 1.4 egea sahibiyim buna binmeye devam ederim ama 1.0 3 silindir araba istemem ya. Kötü demiyorum sadece ben binmem. Binen binsin.

Hocam öncelikle hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim.
Bende geçen sene sıfır T-cross almıştım (style paket) fiyat performans olarak bu fiyata alınabilecek en iyi araba vw kalitesi ve 2.el piyasasınıda düşünecek olursak seni fazlasıyla tatmin edecektir. Türkiye’de vw çeyrek altın gibidir, satarken üzmez seni
konfor, sürüş keyfi ve yakıt bakımından gayet yeterli bu fiyatlara clio satıyorlar. 1.0 motora gelecek olarsak hafta sonu İstanbul’dan Tekirdağ’a gittim 201 i çok rahat gördü, Dsg DQ200 kuru kavrama 7 ileri çift kavrama şanzıman vites geçişleri çok iyi ancak agresif ve şehir içi çok fazla dur kalklarda ilerleyen zamanlarda sorun çıkarma ihtimali olacağını söylüyorlar. Kullanıma dikkat etmekte fayda var

Son düzenleme:
Adam almış hayırlı olsun demek düşer.Yok şöyle kötü yok 1.5 1.8 varken 1.0 alınmaz vb. Saçma sapan yorum yapmayı ne zaman bırakacaksınız.İndirim olduğunu söyleyip sizinde faydalanmanızı istemiş tercih etmezsen almazsın tercih edenlerede saygınız olsun

Hayırlı olsun.
DSG şanzıman iyi midir? 1.0 olması beni de düşündürüyor ama turbo var performans açısından çok ölü değildir diye düşünüyorum. Yalnız bir tık çok yakar gibi geldi.

Satış fiyatına göre gerçekten iyi indirim ancak satış fiyatları bana zaten şişirilmiş gibi geldi. 1.800 e kim polo alır? Daha bir kaç ay öncesine kadar tesla suv alınıyordu o fiyata. Yeni ehliyet alacak hanım, hiç araç tecrübesi yok. O yüzden sıfır almaya biraz çekiniyoruz, bütçe de kısıtlı. Keşke uygun fiyatlı araçlarda da bu indirimleri görsek.

1.0 motor hacmi
değişken zaman aralıklı 3 silindir motor
ve bu motora aşırı sıkıştırmayla (turbo) 200nm tork ürettirilen bir araç
sanayideki ustaları zengin eden meşhur DSG şanzıman
evet seri bir araç, test sürüşü falan da yaptım ama bu verilerle bir arabayı anca sıfır alıp 2-3 yıl biner satarım diyen varsa alabilir.
Yok ben alacağım 5-6 yıl her sene 15-20bin km civarı bienceğim, aile aracı yapacağım diyen varsa ocağınıza incir ağacınız diktiniz demektir.
(Eve ikinci araç olarak, her sene 5-6bin kilometre, fazla zorlamadan binilebilir 5-6yıl )

Yine binmeden boş konuşanlar toplanmış. Motor da şanzıman da düzgünce kullanılırsa minimum 80k km sorun çıkartmıyor, tecrübeyle sabit. Devamında araçları sattığımız için bir şey diyemiyorum.

2023 Ibiza sahibiyim, değiştirmemek için direniyorum ama Taigo fiyatı cezbediyor. Hem aracı sıfırlamış olurum, hem de turbo benzinli ve otomatik bir araca geçmiş olurum. Bir gözüm de Golf’te, maalesef her şeyiyle çok hoşuma gidiyor.

1590’a Taigo yerine 1850’ye 408 almak da bir o kadar cezbedici.

life en boşu muydu?

Yorumlara bak şaka gibi. Bu paralara Clio satılıyor 1.0. Taigo çok daha iyi bir seçenek, ancak bazı donanım eksikleri göze çarpıyor. Fiyatını düşünürsek oldukça makul.

1760396447780.webp

Geri