🔥İndirim Volkswagen Taigo ve T-Cross Modellerinde Bayiye Özel Fiyatlar

Bilmediğiniz, binmediğiniz arabalar hakkında yorum yapmayın lütfen rica ediyorum. Adaptif cruise control değil, adaptif hız limitleyici diyoruz biz ona. Adaptif cruise control bambaşka bir şey. :)

Sevgili kardeşim lütfen cümleyi oku. Lütfen bir daha oku. Sonra tekrar oku! T-Cross Style sahibiyiz zaten. Adaptif cruise control'un ne olduğunu çok iyi biliyorum çünkü kullanıyorum. :) Aşağıda ne demişim bakalım.

Hız sabitleyici olmadığını kim söyledi hocam? T-Cross'ta en düşük paket yani Life pakette var. Taigo'da Style alırsan Adaptif Cruise Control var.

Taigo'nun Life'ında yok ama bir üst paket olan Style pakette yarı otonom sürüş ile beraber adaptif hız sabitleyici ACC (Adaptive cruise control) var. Ben de onu yazmışım. Araçların hiçbirinde gelmiyor gibi konuşmuşsun ona cevap vermişim.
------
Bu dolulukta derken araçta hız sabitleme bile yok. Tabelaları okuyor diye, şerit takip var diye mi dolu diyorsunuz anlamadım?

Sen ise başlıkta "T-Cross ve Taigo bayii indirimleri" demesine rağmen model belirtmeden ikisinde birden hız sabitleyici yok diyorsun. Konuyu açan kişi zaten T-Cross aldığından bahsediyor. Yani teslim alacağı arabasında hız sabitleyici var. Sen onu alıntılayıp hız sabitleyici yok bile diyerek küçümsüyorsun. Yani burda bilgisizce yorum yapan bir kişi varsa o da sensin. Hem kullanmıyorsun, hem bilmiyorsun, hem de bildiğini iddia ediyorsun.

1.3. 1.5 1.6 almak daha mantıklı bukadar para verip 1.0 almak pek mantıklı değil gibi.
o kadar boş bir yorum ki 90 lardan kalma cümleler 1.3 .1.5 ? :ddd
1.5 sorunlu ecoboostlar yağ soğutucu patlatan 1.6thp motorlar mı
1.4 fire egea seçer arkadaş büyük ihtimalle 1.0 tsi almaz :DDdd aaaahh ah
sıfır bilgiyle hacime göre iyi motor olduğunu sanma kaldı mı bu devirde? kalmış.

Sen ise başlıkta "T-Cross ve Taigo bayii indirimleri" demesine
İki modelde Life paketi olarak belirtilmiş ve iki araçta da hız sabitleyici yok.
Bu dolulukta derken araçta hız sabitleme bile yok. Tabelaları okuyor diye, şerit takip var diye mi dolu diyorsunuz anlamadım?
Bu cümlemi gözünüzle okudunuz değil mi? Herhangi bir paket belirtme durumu var mı? Konuda ne yazıyorsa ona yazdım, ama sen hız sabitleyicinin gerçekten olmadığını anladığında işi Style pakete çevirdin. :)

Arkadaşlar 2025 Ekim itibari ile;

T-Cross Life 1.0 TSI DSG 1.648.000₺
Taigo Life 1.0 TSI DSG 1.590.000₺

Bayi fiyatları bu şekilde şuan. İndirimler güzel. Maalesef Taigo'lar yok satmış durumda araç kalmamış.

Bende bir adet T-Cross siparişi verdim. Tabi o da bitmiş yoldan sipariş aldılar.

Bu fiyat aralığında araç arayan arkadaşların mutlaka değerlendirmesini öneririm.
1.0 araba alınmaz en az 1.5 1.6 alınır yokuş yukarısı var bunun 1.0 motor bence gereksiz icatlardan

İki modelde Life paketi olarak belirtilmiş ve iki araçta da hız sabitleyici yok.

Bu cümlemi gözünüzle okudunuz değil mi? Herhangi bir paket belirtme durumu var mı? Konuda ne yazıyorsa ona yazdım, ama sen hız sabitleyicinin gerçekten olmadığını anladığında işi Style pakete çevirdin. :)

Birader hata yaptım demek bu kadar mı zor. Mesajımda koskocaman T-Cross’ta Life’ta bile var yazıyor. Höh ya. Vallahi höh. Taigo’da da Style’da var demişim. Gelmişsin bana binmediğin araba hakkında konuşma falan diyorsun.

Hala daha cahilce T-cross Life’da yok diyorsun. Var. Hata yaptım de konuyu kapat ya. Ne çekiyorsak sizin gibilerden çekiyoruz. Hata yaptım demek bu kadar zor değil birader.

Arkadaşlar bu arkadaşın yanlış yorumlarını dikkate almayın.

T-Cross Life, Style, R-Line fark etmez hız sabitleyici var. Style alırsanız yarı otonom sürüş asistanı ile ACC (Adaptif hız sabitleyici) de geliyor. Anahtarsız çalıştırma, matrix farlar, %65 karartılmış arka camlar, kablosuz şarj, ambiyans aydınlatma vs gibi artıları var Style’ın.

Taigo Life’da hız sabitleyici yok! Hız limitleyici diye bir şey var ama EĞER TAIGO STYLE alırsanız ki bütçeniz varsa ikisinin de style’ını almaya çalışın bu sefer Taigo’ya da yarı otonom sürüş ve ACC geliyor.

Taigo yanlış hatırlamıyorsam T-Cross’tan 13cm daha uzun. Haliyle bagaj kapasitesi daha geniş ama T-Cross’un arka koltukları 14cm ileriye gittiği için T-Cross’un bagaj hacmi de genişleyebiliyor ama bu sefer de arkada yolcu oturamıyor. T-Cross’un kolçağı açılı ayarlanabilirken, Taigo’da bu yok. T-Cross’ta ön yolcu koltuğunun altında saklama gözü var. Tablet falan sığar, Taigo’da yok. Taigo’da gözlük koyma yeri var, T-cross’ta yok gibi gibi farklılıklar var.

1. Tablo T-Cross’a ait, kırmızı araçlı broşür de Tagio’nun ACC’ye sahip olduğunu söylüyor. Tabi O (opsiyonel) o da Style paket ile başlıyor.

Ekler

• IMG_7276.webp
    IMG_7276.webp
    116.4 KB · Hit: 31
  • IMG_7277.webp
    IMG_7277.webp
    108.8 KB · Hit: 30
İki modele de binin ww demezsiniz.
Egea bozması ww hatta egea bir tık iyi hissettirir bu iki modelden. Polo bile bunlara bin basar. Gidin içlerine oturun ne demek istediğimi anlarsınız.

benimde polo var 1 yıllık kredi ipoteği var borcu bitmiş olsaydı yazılırdım :)

2 senedir 1.0 golf kullanıyorum buradakilerin çoğu vw grubunda ki 1.0 motoru diğer motorlar ile karşılaştırıyor hele ki istanbul gibi bir yerde trafikten gaza basamadığınız bir şehirde 1.0 motor asla ve asla üzmez

İki modele de binin ww demezsiniz.
Egea bozması ww hatta egea bir tık iyi hissettirir bu iki modelden. Polo bile bunlara bin basar. Gidin içlerine oturun ne demek istediğimi anlarsınız.
Allah aşkına kapa çeneni ya. Hayatın boyunca arabaya bindin mi acaba

bende ilk arabamı almak istiyorum ama sıfır almak heralde saçmalık olur. coğu otomatik viteslilerde 250 300k km'de. ucuz 2.el ne alınır heatcback kücük olarak. a noktasından b noktasına gitsin yeter

Arkadaşlar bu gün aracın ödemesini yapmaya gittim. İnşallah Cumartesi teslim alacağım. Teşhir aracı inceledim( O da satılmış :) ) çok beğendim. VW Kalitesini hissettim. Kapılar taş gibi ağır. Bagaj kapağı ağır. Telemaşa değil her tuttuğunuz yüzey plastik aksamlar dahil plastikte olsa kalitesini hissettiriyor. Donanım olarak dolu bir araç olduğunu söylemek gerek. İnşallah kullandığımda da memnun kalırım.

Bu arada bayiler araçları yok satıyor. Taigo ve T-Cross'ta. Şuan hiç bir yerde stok kalmamış durumda. Yine de alacaklar sorgulamaya devam etsin derim. Bir kişiye kredi çıkmadığı için aracı boşa çıktı ve 2 dakika içinde satıcılardan hızlı olan müşterilerini arayıp ürünü sattı :) Ama maalesef stokçuluk bu konuda da devam ediyor. Bayiye sorduğumda galericilere vermediklerini fakat bireysel olarak galericilerin gelip farkettirmeden alabildiğini söyledi. Çok saçma ama şuan 2. el fiyatları aracın daha yüksek.

Araçla ilgili deneyimlerimi teslim alıp 1000km sonrasında paylaşıyor olacağım. Düşünenler içinde rehber olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,605
Üyeler
183,788
Son üye
yuppir
Geri