Neler Yeni

Volvo V40 Alınır mı?

Flowy*

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
Ahmet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon Önerileri , Toplama pc , Ekran Kartı voltajı
Kullanmadım ama bindim aracı hiç beğenmedim yalıtım olarak en rezil Ford olabilir işçilik yerlerde bir tık hantal kalıyor o motor kesinlikle önermem Tucson ve 3008 varken Kuga nın adı geçmez
yalıtım kişiden kişiye göre değişir başkası beğenir başkası beğenmez tam aile arabası

rookie27

80+ Gold
yalıtım kişiden kişiye göre değişir başkası beğenir başkası beğenmez tam aile arabası
Yalıtım kişiden kişiye değişir mi ??
nE? Tamam hocam eyvallah famboyluk yapmaya devam. Ha birde arabanın o arka yolcular için olan klima menfezi kısmına güç uygulayın nasıl sallanıyor görürsün işçilik vasat eski Kuga çok daha iyi hissettiriyordu.

Flowy*

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
Ahmet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon Önerileri , Toplama pc , Ekran Kartı voltajı
Yalıtım kişiden kişiye değişir mi ??
nE? Tamam hocam eyvallah famboyluk yapmaya devam. Ha birde arabanın o arka yolcular için olan klima menfezi kısmına güç uygulayın nasıl sallanıyor görürsün işçilik vasat eski Kuga çok daha iyi hissettiriyordu.
tamam dostum sen öyle diyorsan öyle olsun ben arabaya açıksa bindim arabadan gerçekten keyif aldım hatta sürdüm

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,009
İsim
.
Tipe önem vermiyoruz arabamın dış görünüşü daha iyi olacağına kaza anında daha az yaralanmayı tercih ederim.
Kral benim canım o kadar tatlı değil ha 3 sene sonra ha 5 sene sonra farketmez sonumuz belli öyle yada böyle
Bari adam gibi yakışıklı bir arabaya binerim

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Tipe önem vermiyoruz arabamın dış görünüşü daha iyi olacağına kaza anında daha az yaralanmayı tercih ederim.
Hocam günümüz araçlarından o kadar beklemeyin
Kaza için değil de kırılsın da para kazanalım diye paneli dahi plastik yapıyolar
Tucson ve sportage değerlendirirdim ben. 5008 de güzel bakılabilir

Top Bottom