VPN'siz yasaklı sitelere girmek!

tövbe tövbe bizim forumun hepsi fesat çıktı :D

denedim çalışıyor ama ss atmıyacağım

Bağlantı hızı olarak Cloudflare ve Google DNS başırılıdır. DNS'ler bilindiği üzere bağlantı hızında düşüşe sebep olur, bu nedenle DNS tercih ederken iyi opsiyonlara yönelinmelidir.

@alpolojix / Leroxy ,

AdGuard DNS reklam engellemez. Phising ve zararlı sitelere karşı koruma sağlar. Bu konuda COMODO DNS tercih edilebilir. DNS tercihi konusunda en iyi 3 alternatif; Cloudflare DNS, Google DNS ve COMODO DNS'dir.
@Treyarch ,

AdGuard DNS Profilleri seçilerek reklam engellemesi sağlanabilir.
Şimdiye kadar AdGuard DNS'in DHCP Tarafında Router'a girilip de reklam engellediğini görmedim. Ancak Keenetic Omni DSL İçerisindeki İnternet Güvenliği Eklentisi ile gayet de güzel reklam engellemeleri sağlanıyor.

@alpolojix / Leroxy ,

Tercih meselesi. Şahsen AdGuard DNS yerine COMODO DNS'i kullanmaktayım. COMODO, Melih Abdülhayoğlu tarafından Amerika'da kurulmuş bir güvenlik şirketidir. COMODO DNS'in başarıları da çoğu yerde görülmekte. AdGuard DNS'in zaman zaman reklam engelleme de sorun çıkarttığı da bilinmekte.

Kullandığınız DNS sunucusu bakımda olduğu zaman arama yapsanız bile sitelere erişemeyebilirsiniz. AdGuard DNS kullandığım dönemde de sık sık bunu yaşamıştım.

@Treyarch ,

AdGuard DNS Profilleri seçilerek reklam engellemesi sağlanabilir.
Şimdiye kadar AdGuard DNS'in DHCP Tarafında Router'a girilip de reklam engellediğini görmedim. Ancak Keenetic Omni DSL İçerisindeki İnternet Güvenliği Eklentisi ile gayet de güzel reklam engellemeleri sağlanıyor.
Ben denedim işe yaramadı ADGuard. Bu yüzden direkt tarayıcı kullandığım için uBlock Origin kullanmaya başladım. Ayrıca ben yasaklı sitelere girebiliyorum direkt bu taktiği uygulamam gerekmiyor nedense :D

Geri